Potravinářská komora ČR ve spolupráci s Českou technologickou platformou pro potraviny pořádá pátý kulatý stůl na téma „Udržitelný potravinový systém v Česku SCOPE 1, redukujeme nejen emise – příležitost a bariéry“, který se uskuteční 5. 11. 2024 v restaurantu Green Table, Florentinum.
Účast na kulatém stole je omezena počtem 50 osob, registrujte se tedy co nejdříve.
Moderuje:
» JAN PIVOŇKA
ředitel pro Společnou zemědělskou politiku a strukturální fondy Potravinářské komory ČR
V diskuzním panelu vystoupí:
» JAKUB TOBOLA / Úvodní slovo a prezentace skupiny Veolia
obchodní ředitel skupiny Veolia
Využití odpadní vody ve výrobě
» JOSIP SOUČEK, JIŘÍ KOPÁČEK
specialista potravinářské legislativy Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s.
předseda představenstva Českomoravského mlékárenského svazu
» MAREK MICHNA / DAVID ZIMA
odbor ochrany veřejného zdraví, Ministerstvo zdravotnictví ČR /
vedoucí Oddělení pro úřední kontroly v potravinovém řetězci, Ministerstvo zemědělství ČR
Fotovoltaika ano či ne?
» MIROSLAV KVASNIČKA
ředitel Mlékárna Polná spol. s r.o.
Případová studie Heineken
» ONDŘEJ BENEŠ, OTAKAR VÉNOS
technický a obchodní ředitel Veolia VODA ČR /
projektový manažer a zástupce vedoucího útvaru obchodního rozvoje
Veolia ENERGIE
» EVŽEN VACEK / KATARÍNA KAJÁNKOVÁ
manager of special projects Recovera Využití zdrojů a.s.,
člen skupiny Veolia / manažer obchodní skupiny,
poradce pro ekologii – specialista
Za skupinu Veolia se kulatého stolu zúčastní další specialisté, se kterými
účastníci kulatého stolu mohou prodiskutovat možnosti řešení v oblasti
optimalizace vodního, energetického a odpadového hospodářství.
Následuje občerstvení a networking.
Diskuze je primárně určena pro zástupce potravinářských a zemědělských
podniků, kteří zabezpečují připravenost firmy po technické stránce, plánování
a realizaci energetických a dalších strategických projektů. Dále pro obchodníky,
zástupce krajů a obcí, zástupce státní správy a další hosty.
Kulatý stůl je omezen počtem 50 osob.
Bližší informace Mgr. Helena Kavanová, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo
tel.: +420 737 287 024
V případě zájmu o účast prosím zašlete potvrzení do 27.10.2024
na mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.