Náš web používá ke zlepšení fungování, poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Informace o tom, jakým způsobem je s daty cookies dále zacházeno, najdete na stránce cookies.

Foodnet

Přihlášení

Zapomněli jste uživatelské jméno?
Zapomněli jste heslo?

  • CS
  • EN
Foodnet
  • CS
  • EN
  • Přihlásit
  • Základní informace
  • Členství
  • Akce
  • Legislativa
  • Projekty EU/CZ
  • Dotace a finanční podpora
  • Veřejné zakázky
  1. Newsletter

Velký zemědělec kritizuje nové dotace: Chleba může stát 200 korun a rohlík 15

Na jihu Moravy vzniklo loni nejméně pivovarů od roku 2010, důvodem je pandemie

Vegani vítáni. Žebříček seřadil řetězce dle vstřícnosti k vyznavačům rostlinné stravy

Z hmyzu a brouků se v Japonsku stává velký byznys

Odstranění použití oxidu titaničitého (E 171) v potravinách

Analýza: V akčních letácích meziročně nejvíce vzrostla cena brambor, o 55 procent

Loklok dobývá kavárny i firmy. Brněnští studenti zprovoznili první kombuchovar

Evropská komise neplánuje zavést dodatečná tržní opatření na pomoc sektoru vepřového masa

Francie během svého předsednictví v Radě Evropské unie neposune ratifikaci obchodní dohody s Mercosurem

Antibiotika by se mohla stát centrem diskuse o zrcadlových doložkách

Good Food Institute: do roku 2030 dosáhne roční poptávka po rostlinných alternativách masa a masných výrobků na světovém trhu až 25 milionů tun

Evropská komise vydala Nařízení týkající se ozařoven schválených pro ozařování potravin ve třetích zemích, k dovozu glutamátu sodného a další...

Evropský úřad pro bezpečnost potravin schválil ořechy Chuta s vysokým obsahem lipidů a proteinů jako potravinu nového typu

Francie připravuje zákaz používání dusičnanů při výrobě masných produktů; masný průmysl se obává likvidace tradičních uzenářských výrobků

Francie zavádí povinné označování původu masa ve stravovacích zařízeních

Veřejná konzultace Evropské komise pro Označování potravin – ČR patří patří pátá příčka co do četnosti zaslaných odpovědí

Evropská komise přijala doporučení, která mají společnostem pomoci vypočítat dopad jejich produkce na životní prostředí a klima; dokument obsahuje i řadu doporučení pro potravinářský průmysl

Francie připravuje diskusní dokument Rady Evropské Unie k uhlíkovému zemědělství

Dopadové studie implementace cílů strategie Farm to Fork na evropský zemědělsko-potravinářský sektor názorově rozdělily europoslance, předpovídají propad produkce i propad příjmů zemědělců

Další zprávy z teritorií -

Plzeňský Prazdroj zcela končí s pivem v PET lahvích

Dřív by nám takové zdražení v řetězcích neprošlo, říká český výrobce müsli

Povinné zálohování petek zní hezky. Ale kdo vše zaplatí a kdo na tom vydělá?

Má tah na branku i respekt k přírodě, vinařstvím roku je Reisten z Pavlova

Připravujeme: seminář Povinnosti potravinářských provozoven plynoucí z environmentální legislativy

Potravinářské přídatné látky: Revize dusitanů a dusičnanů

Diskuze Evropské komise o zákazu použití oxidu křemičitého

Očekávané události Evropské komise

Odkaz na návrh Strategického plánu SZP pro období 2023 - 2027

Zapojte se do veřejné konzultace prostřednictvím dotazníku (v českém jazyce) k označování potravin

  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • ...
  • 55
  • 56
  • 57
Potravinářská komora České republiky

Pravidla a informace pro užívání webové stránky

Zásady ochrany osobních údajů

Potravinářská komora České republiky
Počernická 96/272
108 00 Praha 10-Malešice

Tel.: +420 296 411 187 (sekretariát)
E-mail: foodnet@foodnet.cz

IČ: 63110652
DIČ: CZ63110652

Společnost je zapsaná ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. L 58921.

ID datové schránky: snrmxu3

Napište nám