03.05.2024

JAK ZAČÍT S UDRŽITELNOSTÍ V POTRAVINÁŘSKÉM PODNIKU?

Pozvánka na  kulatý stůl s názvem JAK ZAČÍT S UDRŽITELNOSTÍ V POTRAVINÁŘSKÉM PODNIKU? PÁTEK 10. 5. 2024 od 10.00 hodin v Národním pavilonu Z, Výstaviště České Budějovice   Potravinářská komora ČR pořádá již třetí kulatý stůl na téma UDRŽITELNÝ POTRAVINOVÝ SYSTÉM V ČESKU. Akce je součástí odborného programu potravinářského veletrhu CZECH FOOD EXPO...

Země živiteklka

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.