Náš web používá ke zlepšení fungování, poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Informace o tom, jakým způsobem je s daty cookies dále zacházeno, najdete na stránce cookies.

Foodnet

Přihlášení

Zapomněli jste uživatelské jméno?
Zapomněli jste heslo?

  • CS
  • EN
Foodnet
  • CS
  • EN
  • Přihlásit
  • Základní informace
  • Členství
  • Akce
  • Legislativa
  • Projekty EU/CZ
  • Dotace a finanční podpora
  • Veřejné zakázky
  1. Newsletter

Organizace Foundation Earth publikovala vlastní návrh metody posuzování a označování environmentální stopy potravin

Koalice 280 environmentálních a zemědělských organizací a potravinářských společností vyzývá k ambiciózním a právně závazným cílům v připravovaných předpisech o zdraví půdy

Rada Evropské Unie přijala Obecné závěry Rady k návrhu revize směrnice o průmyslových emisích, podpořila prahové hodnoty pro dobytčí jednotky ve výši 280 dobytčích jednotek pro drůbež a 350 dobytčích jednotek pro skot, prasata a smíšené chovy

Resort životního prostředí chce zálohování PET lahví a plechovek. Řada výrobců to vítá, obce mají obavy

Další informace od zahraničních pracovníků MZe

Velké řetězce na Slovensku na tři měsíce zastropují cenu vybraných potravin

Na světě se vyhodí 31 % potravin, ovoce a zeleniny až polovina

Monitoring PK ČR v médiích - 20. - 24. března 2023

Rada Evropské Unie přijala vlastní stanovisko k návrhu revize směrnice o průmyslových emisích, podpořila prahové hodnoty pro dobytčí jednotky ve výši 280 dobytčích jednotek pro drůbež a 350 dobytčích jednotek pro skot, prasata a smíšené chovy; Evropský pa

Autonomní celní suspenze - informace

Dotazník: Charakterizace rostlinných alternativ masa

Odpověď ÚOHS: Výklad § 3b odst. 1 zákona - Forma a náležitosti smluv

Týdeník ECHO: Kdo může za drahé potraviny

Vejce, prasata a zelenina. Trojice, kterou výrobci zdražili nejvíc

Obalová legislativa v Itálii - exkluzivně pro potravináře a nápojáře, 17. dubna 2023

Poslanci budou debatovat o cenách potravin, svolají výbor i podvýbor

Proč u nás ceny potravin neustále rostou? Reaguje prezidentka Večeřová

Náhražky másla jdou na dračku. Lidé si produkty často pletou, výrobci si chybu nepřipouští

CzechFoodChem 2023 - 51. ročník Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin, 22. - 24. dubna 2023

Očekávané události Evropské komise

Lidé nakupují častěji, ale méně

Evropská komise stále neupřesnila datum předložení revize pravidel pro označování výživových údajů na přední straně obalu potravin

Italští poslanci předložili italskému parlamentu návrh nového zákona na označování potravin; návrh cílí na zákaz používání názvů tradičně používaných pro potraviny živočišného původu i u jejich rostlinných imitací  

Výbor Evropského parlamentu pro zemědělství připravuje návrh vlastního stanoviska k Evropské proteinové strategii, mohl by vyzvat Evropskou komisi k předložení komplexní strategie Evropské Unie pro produkci bílkovin; podporuje vývoj laboratorně pěstovanýc

Francouzské obchodní řetězce budou nabízet základní potraviny za nejnižší možnou prodejní cenu ve snaze pomoci spotřebitelům zasaženým inflací

Komise přijímá zpětné vazby a stanoviska k projektu „Ovoce, zelenina a mléko do škol“, hodnocení výkonných agentur EU

Další informace od zahraničních pracovníků MZe

Zelenina zlevní až s příchodem tuzemské sezony. Hranicí je začátek léta, míní expert

Kdo může za drahé potraviny? Vinu hází jeden na druhého

Televizní noviny TN.cz na téma zvýšených cen potravin

  • 3
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • ...
  • 11
  • 12
Potravinářská komora České republiky

Pravidla a informace pro užívání webové stránky

Zásady ochrany osobních údajů

Potravinářská komora České republiky
Počernická 96/272
108 00 Praha 10-Malešice

Tel.: +420 296 411 187 (sekretariát)
E-mail: foodnet@foodnet.cz

IČ: 63110652
DIČ: CZ63110652

Společnost je zapsaná ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. L 58921.

ID datové schránky: snrmxu3

Napište nám