Vážená paní kolegyně, vážený pane kolego,

dovolujeme si Vás pozvat na CzechFoodChem 2023 - 51. ročník Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin, které se bude konat ve dnech 22.-24. 5. 2023 tradičně ve Skalském Dvoře u Bystřice nad Pernštejnem. Úvodní blok přednášek bude zaměřen na téma Moderní potravinářské technologie – od kvalitních surovin k „chytrým“ potravinám.

Další informace o organizaci a vědecké náplni symposia společně s Přihláškou k účasti a Přihláškou příspěvku naleznete na webové stránce www.czechfoodchem.cz. Zájemce o účast prosíme o on-line vyplnění a odeslání formulářů Přihlášky k účasti - nejpozději do 30. dubna 2023 - Přihlášky příspěvku nejpozději do 11. dubna 2023.

V brzké době Vám budou zaslány informace o přednáškách úvodního bloku a během dubna celý předběžný program.

Těšíme se na Vaši účast.

Karel Cejpek

za organizační výbor symposia