Pokud Vás zajímá, jak efektivně využívat odpady či vedlejší produkty z potravinářské výroby a přispět tak k udržitelnější budoucnosti? Případně zvažujete možnosti snížení environmentálních dopadů výroby v kontextu uhlíkové stopy nebo se vás přímo týká ESG reporting? Pak je odborná konference POTRAVINÁŘSTVÍ NA CESTĚ K UDRŽITELNOSTI určena právě vám.

Akce se koná od 12. do 13. listopadu 2024 v Hustopečích a rádi bychom vám doporučili zejména středeční dopolední program připravovaný ve spolupráci s Potravinářskou komorou ČR. V tomto bloku se zaměříme na komplexní přístupy a inovativní strategie, které lze implementovat v rámci potravinářské výroby s cílem snížit množství generovaného potravinového odpadu. Konkrétně se budeme věnovat komoditám jako je mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky, pečivo a výroba škrobu. Na úvodní průřezovou přednášku Potravinářské Komory ČR navážou příspěvky správné praxe v podání společností z oboru mlékárenství, pekařského průmyslu, dále vystoupí zástupci LYCKEBY AMYLEX, a.s., VŠCHT v Praze a dalších. Potravinářský blok moderuje Jan Pivoňka. 

Úplný program konference naleznete společně s dalšími informacemi na stránkách www.tvip.cz.

Přihlásit se můžete pomocí registračního formuláře a jako členové PK ČR máte nárok na jednodenní vložné za speciální cenu 2 500 Kč (vyberte tuto možnost v přihlášce účasti).

Konference POTRAVINÁŘSTVÍ NA CESTĚ K UDRŽITELNOSTI je určena pro zástupce potravinářských firem, odbornou veřejnost, výzkumníky, studenty i všechny, kdo se zajímají o udržitelné řešení nejen v oblasti odpadů.

Ilustrační foto: pixabay