I. blok: UDRŽITELNOST V POTRAVINÁŘSTVÍ
Cirkulární ekonomia, udržitelnost a potraviny (Ing. Bc. Jan Maršák, Ph.D.)
II. blok: EVROPSKÝ POHLED NA UDRŽITELNOST
Práce na udržitelnějších potravinových systémech - postoj a Akční plán FoodDrinkEurope (Silvia Lofrese)
Zlepšování udržitelnosti obalů na potraviny a nápoje v pojetí cirkulární ekonomiky (Sévrine Teixeira Pereira)
Cirkularita, uhlíková neutralita a biologická rozmanitost cesta k udržitelné výrobě (Alessandro Pasquale)
III. blok: PROJEKTY V OBLASTI UDRŽITELNOSTI
Zemědělství: Aplikace udržitelnosti do zemědělské praxe (prof. Ing. Josef Soukup, CSc.)
Vodní, energetické a odpadové hospodářství: Příklady udržitelnosti společnosti Veolia pro potravinářský průmysl (Mgr. Alena Janotková, Mgr. Kateřina Kodadová, Ing. Michal Hanáček)
Příležitosti pro cirkulární odpadové hospodářství v potravinářském průmyslu (Mgr. Vojtěch Pilnáček)
Distribuce, prodej: Rozšiřujeme udržitelnost do celé společnosti (MUDr. Viera Šedivá)
IV. blok: VÝROBCI A UDRŽITELNOST
Program Cocoa Life - kakaové boby vypěstované udržitelným způsobem (Yaa Peprah Amekudzi)
Nestlé a udržitelnost (Ing. Jana Blecherová)
Danone vrací život do půdy (Mgr. Monika Ihnatková)
Pilotní projekt záchrany vod a energií v procesech výroby potravin (Ing. Tomáš Proksa)
Proč potřebujeme regenerativní zemědělství? (Mgr. Lucie Kotalová)
Zálohový systém na PET lahve a plechovky cestou k cirkularitě nápojových obalů (Ing. Kristýna Havligerová)
PRO CHMEL aneb jak výrobci potravin podporují udržitelné zemědělství (Ing. Mgr. et Mgr. Ivan Tučník)
GREEN DEAL v sektoru cukrová řepa - cukr (Ing. Martin Kolář, Ph.D.)