I. blok: UDRŽITELNOST V POTRAVINÁŘSTVÍ

Cirkulární ekonomia, udržitelnost a potraviny (Ing. Bc. Jan Maršák, Ph.D.)

II. blok: EVROPSKÝ POHLED NA UDRŽITELNOST

Práce na udržitelnějších potravinových systémech - postoj a Akční plán FoodDrinkEurope (Silvia Lofrese)

Zlepšování udržitelnosti obalů na potraviny a nápoje v pojetí cirkulární ekonomiky (Sévrine Teixeira Pereira)

Cirkularita, uhlíková neutralita a biologická rozmanitost cesta k udržitelné výrobě (Alessandro Pasquale)

III. blok: PROJEKTY V OBLASTI UDRŽITELNOSTI

Zemědělství: Aplikace udržitelnosti do zemědělské praxe (prof. Ing. Josef Soukup, CSc.)

Vodní, energetické a odpadové hospodářství: Příklady udržitelnosti společnosti Veolia pro potravinářský průmysl (Mgr. Alena Janotková, Mgr. Kateřina Kodadová, Ing. Michal Hanáček)

Příležitosti pro cirkulární odpadové hospodářství v potravinářském průmyslu (Mgr. Vojtěch Pilnáček)

Distribuce, prodej: Rozšiřujeme udržitelnost do celé společnosti (MUDr. Viera Šedivá)

IV. blok: VÝROBCI A UDRŽITELNOST

Program Cocoa Life - kakaové boby vypěstované udržitelným způsobem (Yaa Peprah Amekudzi)

Nestlé a udržitelnost (Ing. Jana Blecherová)

Danone vrací život do půdy (Mgr. Monika Ihnatková)

Pilotní projekt záchrany vod a energií v procesech výroby potravin (Ing. Tomáš Proksa)

Proč potřebujeme regenerativní zemědělství? (Mgr. Lucie Kotalová)

Zálohový systém na PET lahve a plechovky cestou k cirkularitě nápojových obalů (Ing. Kristýna Havligerová)

PRO CHMEL aneb jak výrobci potravin podporují udržitelné zemědělství (Ing. Mgr. et Mgr. Ivan Tučník)

GREEN DEAL v sektoru cukrová řepa - cukr (Ing. Martin Kolář, Ph.D.)