Vážení členové a partneři Komory SNS,

                jak jsme již informovali na webových stránkách naší komory (www.komorasns.cz ), dovoluji si Vám nabídnout možnost zúčastnit se online konference, věnované problematice možností výrobní kooperace mezi českými firmami a jejich partnery v Kazachstánu. Konferenci připravuje Národní komora Republiky Kazachstán „ATAMEKEN“ ve spolupráci s místními ministerstvy, českým velvyslanectvím v Nursultánu a naší komorou.

Termín konání 30. březen 2022 od 10.00 hodin českého času.

                Podstatou je navázání přímých kontaktů s kazašskými firmami s cílem rozvoje společné výroby na teritoriu Kazachstánu – tedy získání středních a malých zahraničních investorů.

Je samozřejmé, že dnešní Kazachstán vnímáme jako potenciálního partnera v řadě odvětví ekonomiky. Je to ale partner specifický, odrážející specifiku historickou i kulturní a do jisté míry poznamenaný vnitřní krizí z počátku letošního roku. Přesto všechno považuji připravovanou akci za zajímavou, zejména pokud jde o získání čerstvých informací z místních oficiálních zdrojů. Pochopitelně i případné navázání prvního kontaktu s potenciálním partnerem z Kazachstánu je touto cestou výrazně levnější, než vyhledávání partnerů fyzicky na místě.

V případě, že se rozhodnete online konference zúčastnit, pošlete mi, prosím stručnou informaci o Vaší společnosti a jejích zájmech v Kazachstánu, abychom tento materiál mohli postoupit organizátorům v Nursultánu. Informaci prosím v ruštině, případně v angličtině nejpozději do 11. března 2022.

Předběžný program konference naleznete zde.

Těším se na spolupráci a přeji vše dobré

Ing. František Masopust

Předseda představenstva

Generální manažer

Komora SNS

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

www.komorasns.cz

Tel.: +420 266 721 814

Mob.: +420 732 227 882