Akce se uskuteční v úterý 3. prosince 2024 od 9.00 hodin v Národním zemědělském muzeu v Praze. 

Pozvánku na konferenci najdete zde:

Program:

9.00 – 9.25             REGISTRACE, OBČERSTVENÍ

9.25 – 9.30             Uvítání účastníků, informace k programu, organizace akce / Mgr. Helena Kavanová, Potravinářská komora ČR

9.30 – 9.50             Označování potravin živočišného původu, aktuální stav a očekávaný vývoj / MVDr. Radek Slanec, Český svaz zpracovatelů masa

9.50 – 10.10           Hybridní masné výrobky – falšování nebo budoucnost? /        doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D., VŠCHT Praha

10.10 – 10.30         Precizní fermentace / doc. Ing. Šárka Horáčková, CSc., VŠCHT Praha

10.30 – 10.50         Udržitelný protein budoucnosti / Mgr. Jana Vašíčková, Ph.D., REPLOID Czech Republic

10.50 – 11:20         Přestávka na kávu

11.20 – 11:50         Vývoj diskuse nejen k alternativním potravinám na Evropské úrovni / Mgr. Adéla Paďourková, stálé zastoupení PK ČR v Bruselu

11:50 – 12:10         Uhlíková stopa potravin živočišného původu v kontextu jejich výživové hodnoty / Ing. Jan Pivoňka, Ph.D., Potravinářská komora ČR, VŠCHT Praha

12:10 – 12:30         Role potravin živočišného původu v rámci zemědělství a funkčních ekosystémů / Ing. Tomáš Nejedlý, Zemědělský svaz ČR

12:30 – 12:50         Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty: zdroj živin a biologicky aktivních látek / Ing. Jan Bedrníček, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta                                           zemědělská a technologická

12:50 – 13:00         Diskuse a závěr

13:00 – 14:00         Networking / Sdílení informací a podnětů

                                       

Svoji účast prosím potvrďte, na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a to nejpozději do 30. listopadu 2024.

Pro více informací kontaktujte Helenu Kavanovou na výše uvedeném e-mailu nebo telefonu: +420 737 287 024.

Konference je bezplatná.

Změna programu vyhrazena.

Ilustrační foto: pixabay