Potravinářská komora ČR ve spolupráci s Českou technologickou platformou pro potraviny pořádá pátý kulatý stůl na téma „Udržitelný potravinový systém v Česku SCOPE 1, redukujeme nejen emise – příležitost a bariéry“, který se uskuteční 5. 11. 2024 v restaurantu Green Table, Florentinum.
Účast na kulatém stole je omezena počtem 50 osob, registrujte se tedy co nejdříve.
Moderuje:
» JAN PIVOŇKA
ředitel pro Společnou zemědělskou politiku a strukturální fondy Potravinářské komory ČR
V diskuzním panelu vystoupí:
» JAKUB TOBOLA / Úvodní slovo a prezentace skupiny Veolia
obchodní ředitel skupiny Veolia
Využití odpadní vody ve výrobě
» JOSIP SOUČEK, JIŘÍ KOPÁČEK
specialista potravinářské legislativy Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s.
předseda představenstva Českomoravského mlékárenského svazu
» MAREK MICHNA / DAVID ZIMA
odbor ochrany veřejného zdraví, Ministerstvo zdravotnictví ČR /
vedoucí Oddělení pro úřední kontroly v potravinovém řetězci, Ministerstvo zemědělství ČR
Fotovoltaika ano či ne?
» MIROSLAV KVASNIČKA
ředitel Mlékárna Polná spol. s r.o.
Případová studie Heineken
» ONDŘEJ BENEŠ, OTAKAR VÉNOS
technický a obchodní ředitel Veolia VODA ČR /
projektový manažer a zástupce vedoucího útvaru obchodního rozvoje
Veolia ENERGIE
» EVŽEN VACEK / KATARÍNA KAJÁNKOVÁ
manager of special projects Recovera Využití zdrojů a.s.,
člen skupiny Veolia / manažer obchodní skupiny,
poradce pro ekologii – specialista
Za skupinu Veolia se kulatého stolu zúčastní další specialisté, se kterými
účastníci kulatého stolu mohou prodiskutovat možnosti řešení v oblasti
optimalizace vodního, energetického a odpadového hospodářství.
Následuje občerstvení a networking.
Diskuze je primárně určena pro zástupce potravinářských a zemědělských
podniků, kteří zabezpečují připravenost firmy po technické stránce, plánování
a realizaci energetických a dalších strategických projektů. Dále pro obchodníky,
zástupce krajů a obcí, zástupce státní správy a další hosty.
Kulatý stůl je omezen počtem 50 osob.
Bližší informace Mgr. Helena Kavanová, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., nebo
tel.: +420 737 287 024
V případě zájmu o účast prosím zašlete potvrzení do 27.10.2024
na mailovou adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.