Potravinářská komora ČR a Česká technologická platforma pro potraviny ve spolupráci s Veolia Česká republika pořádají

další kulatý stůl o udržitelnosti. Prosím rezervujte si tento termín. 

Akce se bude konat v ÚTERÝ 5. 11. 2024, od 10.00 do 13.00 HODIN, RESTURANT GREEN TABLE, FLORENTINUM – Na Florenci 216/15, Praha 1. 

Moderuje JAN PIVOŇKA, ředitel pro Společnou zemědělskou politiku a strukturální fondy Potravinářské komory ČR.

V diskuzním panelu se budeme věnovat těmto tématům: VYUŽITÍ ODPADNÍ VODY VE VÝROBĚ, FOTOVOLTAIKA ANO ČI NE?, PŘÍPADOVÁ STUDIE VODA, ENERGIE, ODPADY  a další témata. 

Následuje občerstvení a networking.

https://greentable.cz/

Diskuze je primárně určena pro zástupce potravinářských a zemědělských podniků, kteří zabezpečují připravenost firmy po technické stránce, plánování a realizaci energetických a dalších strategických projektů. Dále pro zástupce obchodu, krajů a obcí, státní správy a další hosty.

Kulatý stůl je omezen počtem 50 osob.

Bližší informace Mgr. Helena Kavanová, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., nebo tel.: +420 737 287 024

V případě zájmu o účast prosím zašlete potvrzení o 16.10.2024 na mailovou adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,

Ilustrační foto: pixabay