Přijďte v sobotu 2. září na pražskou Letnou oslavit DOŽÍNKY!

V případě, že máte zájem o prezentaci svých výrobků, ozvěte se prosím Heleně Kavanové, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 20.8.2023. 

Akce se můžete zúčastnit samostatně jako vystavovatel / prodejce.  V tom případě je pro Vás připraven párty stan s bočnicemi o rozměrech 3x3m, elektrická přípojka a jeden pivní set (tj. stůl a dvě lavice).  Vaší reklamní plochou je stan a jeho nejbližší okolí a je potřeba, aby reklamní nosiče byly důkladně upevněny vzhledem povětrnostním podmínkám na Letné. V připraveném prostoru můžete prezentovat a prodávat své výrobky, připravit ochutnávky nebo organizovat soutěže pro návštěvníky.

Potravinářská komora ČR připravuje jako v loňském roce pro návštěvníky soutěž kolo štěstí, kde budeme rozdávat výrobky našich členů a různé publikace. Pokud máte zájem se do naší soutěže zapojit a tím se prezentovat, napište nám prosím, potřebujeme vědět výrobek/reklamní předmět/publikaci a počet kusů. V tomto případě se nemusíte osobně na akci účastnit. V roce 2022 jsme takto rozdali / návštěvníci si vytočili více jak 2000 cen / výrobků.

Prezentace výrobků s Českou cechovní normou je pro Vás zdarma. Součástí prezentace je i samostatný příspěvek na sociálních sítích Potravinářské komory ČR (Facebook, Instagram, Twitter).

Současně můžete dorazit i jako návštěvníci!

Čeká vás pestrý program pro celou rodinu včetně koncertu.

Program Dožínek obohatí i Národní zemědělské muzeum ukázkou historických zemědělských strojů přímo na Letenské pláni.

Po celý den bude navíc otevřeno celé Národní zemědělské muzeum včetně vyhlídkové terasy návštěvníkům zdarma.