Vážení členové Potravinářské komory České republiky,

Rádi bychom vás pozvali na nadcházející akci Technology Days 2023, která se bude konat od 6. do 8. června v IDEONu Pardubice.
Technology Days je nezapomenutelná událost, která poskytne příležitost seznámit se s nejnovějšími inovacemi v oblasti robotiky a automatizace. Společnost Stäubli se specializuje na výrobu vysoce odolných a přesných robotů, včetně speciálních robotů HE (Humid Environment), které jsou díky své hygienické konstrukci vytvořené v souladu s EHEDG ideální pro potravinářský průmysl.

Na této akci představíme naši nejnovější robotickou demonstrační buňku určenou pro potravinářský průmysl, konkrétně zaměřenou na zpracování masa, ve které čtyřosý a šestiosý robot pracují ruku v ruce.
Kromě toho na Technology Days objevíte:

  • Prezentace a ukázky nejnovějších Stäubli robotických systémů a automatizačních řešení
  • Pozoruhodný přednáškový program od českých i zahraničních odborníků.
  • Diskuse o aktuálních trendech a výzvách v průmyslu 4.0
  • Navázání kontaktů s dalšími významnými představiteli z nejrůznějších odvětví

Bude to skvělá příležitost prohlédnout si naše nejmodernější robotická řešení v akci a zjistit, jak je lze využít k transformaci potravinářského průmyslu.

Další informace o akci, včetně programu přednášek, naleznete na našich webových stránkách Další informace o akci, včetně programu přednášek, naleznete na našich webových stránkách nebo v  TZ_Pardubice se v červnu stanou centrem robotiky a automatizace v (nejen) potravinářském průmyslu

Vstup na Techology Days je zdarma.

Registrovat se můžete na tomto odkaze:

nebo pokud byste se chtěli zúčastnit VIP dne 6. června (pro střední a vyšší management), zaregistrujte se na tomto odkazu:

Těšíme se na setkání s vámi na Technology Day 2023!

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat.

S pozdravem a přáním hezkého dne,

Iryna ZELENSKA
Marketing Specialist

Stäubli Systems, s.r.o. Hradecká 593
530 09 Pardubice / CZ

Mobile: +420 734 589 806
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.staubli.com