Odbor ekonomické diplomacie Ministerstva zahraničních věcí si Vás dovoluje pozvat na seminář o aktuálních obchodních a podnikatelských příležitostech pro české firmy v Mexiku, Kolumbii, Guatemale a Panamě, který proběhne v pondělí 22. května od 15:00 hodin v Černínském paláci v Praze.

Na semináři vystoupí s informacemi o mexickém a guatemalském trhu Zuzana Stiborová, ekonomická diplomatka Velvyslanectví ČR v Mexiku. O příležitostech na kolumbijském a panamském trhu se online podělí Bohdan Malaniuk, ekonomický diplomat Velvyslanectví ČR v Bogotě.

Účastníkům semináře budou prezentovat aktuální obchodní a investiční příležitosti na jednotlivých trzích, ale také informace o kultuře obchodního jednání, specifikách trhů a stavu ekonomiky v každé z těchto zemí.

O den později, v úterý 23. května, proběhne od 14:00 hodin seminář ke stejnému tématu ve Zlíně ve spolupráci s Krajskou hospodářskou komorou Zlínského kraje. Po skončení prezentací v Praze i Zlíně proběhnou pro zájemce z řad firem individuální konzultace s paní Zuzanou Stiborovou.

Na seminář do Prahy se registrujte na emailu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Na seminář do Zlína se registrujte na tomto kontaktu: Bohdana Lavrovičová – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Základní informace o jednotlivých trzích naleznete v aktuální Souhrnné teritoriální informaci zpracované pro MexikoKolumbiiGuatemalu a Panamu. Konkrétní sektorové příležitosti přibližuje publikace Mapa globálních oborových příležitostí 2022/2023 dostupná na mzv.publi.cz.

Zdroj: Seminář o obchodních příležitostech v Mexiku, Kolumbii, Guatemale a Panamě