Vážený členové Potravinářské komory ČR,
Bezpečnost potravin je něco, co nás ovlivňuje každý den. Z pozice spotřebitele je každý z nás denodenně konfrontován informacemi ze strany výrobců i orgánů státní správy o jakýchkoliv otázkách k bezpečnosti potravin. Jsou ale tyto informace dostatečné? Dostanou se k nám veškeré informace? Pokud ano, jsme schopni pochopit, co to pro nás znamená?
|
Projekt z programu HORIZON2020, FOODSAFETY4EU, se zaměřuje na potřeby spotřebitelů způsobem, aby získal cenné informace o tom, jak spotřebitelé vnímají bezpečnost potravin. Z pozice jednoho z 23 evropských partnerů a dalších 44 spolupracujících institucí Vás tímto zdvořile žádáme o poskytnutí informací, které nám napomohou rozvinout lepší a efektivnější komunikaci a zajistit vyšší normy bezpečnosti potravin.
|
Tento průzkum přispívá k dosažení jednoho z cílů FS4EU, a to vypracovat strategie komunikace o rizicích, s cílem zlepšit povědomí veřejnosti o bezpečnosti potravin a zapojení občanské společnosti.
|
|
- Průzkum je online s otázkami s možností výběru odpovědí. Můžete si vybrat jazyk.
- Vyplnění průzkumu trvá max. 10 minut.
- Některé otázky lze přeskočit.
- Data v rámci průzkumu budou anonymní, lhůta je 18.6.2021.
|
Děkujeme Vám za součinnost. Výstupní data studie, spolu se závěrečnou dokumentací k projektu, naleznete průběžně na stránkách www.foodnet.cz a www.ctpp.cz.