ODBORNÝ SEMINÁŘ PRO VEŘEJNOST

Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně chemické vlastnosti pekařských výrobků

Účast je BEZPLATNÁ.

Termín:

středa 24. května 2023 od 12.30 h

Místo konání:

posluchárna BIII, VŠCHT Praha, Technická 3, budova B (přízemí)

Příspěvek (přednáška):

40 min + 5 min diskuse

Občerstvení:

ochutnávka a senzorická analýza reformovaných pekařských výrobků

Seminář bude zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci semináře budete mít možnost dozvědět se novinky o aktuálním tématu reformulací potravin a setkat se s odborníky z potravinářství.

Neváhejte a přijďte se dozvědět novinky o zajímavém tématu, které je aktuální v ČR i v Evropě!

ČAS

TÉMA

TĚŠÍ SE NA VÁS PŘEDNÁŠEJÍCÍ

12:30-12:45

Zahájení semináře, úvodní slovo

doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.

12:45-13:30

Reformulace – trendy v pekárenské technologii

Ing. Pavel Skřivan, CSc.

13:30-14:15

Procesní kontaminanty v cereálních výrobcích

Ing. Beverly Hradecká, Ph.D.

14:15-14:45

Přestávka na kávu

14:45-15:30

Modelování a optimalizace spotřeby energie v pekárenské výrobě

Ing. Tomáš Svoboda

15:30-16:15

Možnosti zvyšování obsahu vlákniny v pekařských výrobcích

doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.

16:15

Zakončení semináře

doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.

Registrace na seminář proběhne formou zaslání e-mailové zprávy v následujícím formátu:

Mám zájem o účast na semináři dne 24.5.2023.

Jméno, příjmení, název společnosti.

Váš osobní kontakt: mobil, email.

 

Pozvánka_24. května 2023

 

Registraci (zájem o účast) zašlete prosím na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 30.4.2023 do 17 h.