ODBORNÝ SEMINÁŘ PRO VEŘEJNOST
Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně chemické vlastnosti pekařských výrobků
Účast je BEZPLATNÁ. |
|
Termín: |
středa 24. května 2023 od 12.30 h |
Místo konání: |
posluchárna BIII, VŠCHT Praha, Technická 3, budova B (přízemí) |
Příspěvek (přednáška): |
40 min + 5 min diskuse |
Občerstvení: |
ochutnávka a senzorická analýza reformovaných pekařských výrobků |
Seminář bude zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci semináře budete mít možnost dozvědět se novinky o aktuálním tématu reformulací potravin a setkat se s odborníky z potravinářství.
Neváhejte a přijďte se dozvědět novinky o zajímavém tématu, které je aktuální v ČR i v Evropě!
ČAS |
TÉMA |
TĚŠÍ SE NA VÁS PŘEDNÁŠEJÍCÍ |
12:30-12:45 |
Zahájení semináře, úvodní slovo |
doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D. |
12:45-13:30 |
Reformulace – trendy v pekárenské technologii |
Ing. Pavel Skřivan, CSc. |
13:30-14:15 |
Procesní kontaminanty v cereálních výrobcích |
Ing. Beverly Hradecká, Ph.D. |
14:15-14:45 |
Přestávka na kávu |
|
14:45-15:30 |
Modelování a optimalizace spotřeby energie v pekárenské výrobě |
Ing. Tomáš Svoboda |
15:30-16:15 |
Možnosti zvyšování obsahu vlákniny v pekařských výrobcích |
doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D. |
16:15 |
Zakončení semináře |
doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D. |
Registrace na seminář proběhne formou zaslání e-mailové zprávy v následujícím formátu:
Mám zájem o účast na semináři dne 24.5.2023.
Jméno, příjmení, název společnosti.
Váš osobní kontakt: mobil, email.
Registraci (zájem o účast) zašlete prosím na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 30.4.2023 do 17 h.