Vážení členové,

dovolte mi se na úvod představit, mé jméno je Petra Macková Hrochová a jsem předsedkyní Komory dotačních poradců z.s. Naším cílem je poskytovat přesné a souhrnné informace o evropských i národních dotacích zaměřených na firmy různých velikostí a zároveň vzdělávat v této problematice prostřednictvím webinářů či osobních seminářů a dalších akcí.   

Dovoluji si Vám proto v příloze zaslat pozvánku na náš bezplatný webinář na téma „Úspory vody v podnicích s dotační podporou“, který se koná 28. června 2022 od 10 hodin a účastníci se dozví více o tomto programu z Národního plánu obnovy.  

Potravinářský průmysl je náročný na spotřebu vody, proto mě hned napadlo, že Vaše členy by zajímalo, jaké jsou možnosti dotační podpory na její úsporu. Pokud byste pozvánku rozeslali mezi své členy, budu velmi ráda, samozřejmě je i volně k publikaci na webu či sociálních sítích. 

V příloze zasílám taktéž krátkou prezentaci naší Komory, pomůžeme s dotačním projektem, umíme vybrat vhodnou dotaci na váš záměr a jsme schopni poradit i se stávající problematickou dotací. 

Děkuji a těším se na případnou spolupráci. 

Pozvánka

Představení komory

Hezký den. 

S pozdravem 

Ing. Petra Macková Hrochová 

předsedkyně Komory dotačních poradců 

mob.: +420 605 140 517