Ministerstvo zemědělství ve spolupráci s českou ambasádou ve Washingtonu a generálním konzulátem v Torontu organizuje další incomingovou misi 16 severoamerických majitelů pivovarů a sládků. Mise se uskuteční v týdnu od 11. dubna 2022.

Zahajovací B2B fórum proběhne v prostorách Ministerstva zemědělství v Praze v pondělí 11. dubna od 10:00 do 13:00 hod. Srdečně zveme k účasti představitele českých producentů a exportérů chmele, sladu, technologií a poskytovatele know-how pro pivovarnictví a nápojářský průmysl. Jednacím jazykem bude angličtina.

V případě zájmu o účast vyplňte stručný formulář do úterý 5. dubna 2022 na tomto odkazu. Přihlášeným účastníkům bude následně zaslán program B2B jednání a sezam účastníků z USA a Kanady.

V případě dotazů se obracejte na zástupce Ministerstva zemědělství Radka Stránského (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) nebo Petra Ježka (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) z ambasády ve Washingtonu.