Dobrý den,

Prague Innovation Mixxer, tentokrát s tématem Jídlo není odpad, je již za dveřmi. Nezmeškejte jej ani vy a zarezervujte si své místo 👉https://cutt.ly/3AwlufQ

Kdy: 16. března, 17:00 - 19:30 

Kde: Podnikatelské a inovační centrum hl. m. Prahy

VSTUP NA SETKÁNÍ JE ZDARMA

O čem budeme diskutovat?

📣 Každý Čech vyhodí v průměru 57 kg jídla ročně. Proč a jak říct potravinovému odpadu NE?


🥗 Plýtvání potravinami je problém, který lze řešit. Cílem Mixéru je propojit podniky, inovátory, tvůrce politik i běžné občany a představit si inovativní řešení v prevenci plýtvání potravin.

Zapojte se s námi do diskuze a využijte možnost vybavit se cennými lekcemi a informacemi. Nebo si u sklenky vína a občerstvení popovídejte s našimi hosty.  

Co je Prague Innovation Mixxer?

Prague Innovation Mixxer je pravidelné měsíční setkání organizované Podnikatelským a inovačním centrem hl. města Prahy (PIC). Cílem setkání je poskytnout platformu pro sdílení informací a propojení subjektů, kteří se podílejí na rozvoji inovativních řešení problémů moderního života ve městě. Každé setkání má zvolené téma a účastní se ho především představitelé firem, samosprávy, akademické obce a odborníci na danou problematiku. Akce jsou veřejné a přístupné lidem, kteří se o problematiku zajímají. 

Jestli Vás naše akce zaujala, prosíme Vás o sdílení na Vašem webu nebo sítích? 

Děkujeme a budeme se těšit na setkání s Vámi.

--

Katarína Vezérová

Podnikatelské a inovační centrum hl. m. Prahy 
Charvátova 6, 110 00, Praha 1

+ 420 725 700 188

Sledujte nás: 

FacebookLinkedIn │Instagram │Twitter