Dovolujeme si Vás pozvat na jeden z celkem šesti webinářů věnovaném aktuálně existujícím značkám kvality v potravinářském průmyslu, značkám v gesci Potravinářské komory ČR, Klasa, Regionální potravina, a to z pohledů plynoucích ze zkušeností z krajů, kontrolních a dozorových orgánů, nebo jejich oceněných držitelů. Účastníci budou seznámeni s novinkami a fakty potravinové legislativy ČR a EU, i s aspekty označování EU. To vše zazní se zřetelem na dikce evropské strategie „Green Deal“ a „From Farm to Fork“, jenž poukazují na novou a lepší rovnováhu mezi přírodou, potravinovými systémy a biologickou rozmanitostí.

Přednášek se zhostí v šesti různých termínech (září 2021 – duben 2022) specialisté z řad odlišných univerzit, předsedové komoditních svazů a dalších institucí.Registrace je omezena na 20 účastníků pro webinář.

Přihlášky zasílejte nejpozději do 26. listopadu 2021 na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..V případě volné kapacity obdržíte odkaz k připojení v aplikaci MS TEAMS.

Po ukončení akce budete vyzváni ze strany Státního zemědělského intervenčního fondu k vyplnění stručného dotazníku ve formě on-line v aplikaci Vzdělávací akce PRV http://eagri.cz/public/app/eagriapp/vzdelavaciakce/Prehled/.Osobní údaje budou v souladu s nařízením EP a Rady (EU) č. 679/2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES zpřístupněny také Státnímu zemědělskému intervenčnímu.

 

Více zde: https://www.foodnet.cz/index.php/cs/akce/seminare/1722-2021