Aktualizováno 26. srpna 2021

Počínaje zářím letošního roku zrealizuje Potravinářská komora ČR v průběhu šesti měsíců ve spolupráci s Centrem zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací, s.r.o. celkem 18 jednodenních webinářů.

Akce organizované prostřednictvím firemní platformy MS TEAMS si kladou ambici seznámit podnikové manažery jakosti, kvality a dalších oddělení s inovacemi a trendy v potravinářském průmyslu, systémy řízení bezpečnosti potravin, ale i s označením kvality a certifikace, a to vždy v reflexi na evropské strategie „Green Deal“ a „From Farm to Fork“.

První serie webinářů na inovace a trendy v potravinářském průmyslu v reflexi na evropské strategie proběhne v termínech 14. 9. 2021, 12. 10. 2021, 16. 11. 2021, 11. 1. 2022, 22. 2. 2022 a 22. 3. 2022.

Druhá serie k systémům řízení bezpečnosti potravin v reflexi na evropské strategie pak ve dnech 20. 9. 2021, 19. 10. 2021, 23. 11. 2021, 18. 1. 2022, 1. 3. 2022 a 5. 4. 2022.

Třetí serie webinářů představí v termínech 29. 9. 2021, 26. 10. 2021, 30. 11. 2021, 25. 1. 2022, 8. 3. 2022 a 12. 4. 2022 klíčové aspekty k označení kvality a certifikace, a to rovněž s ohledem na dikce plynoucí z evropské strategie „Green Deal“ a „From Farm to Fork“.

S ohledem na pravidla finančního nástroje realizace akcí je každý webinář kapacitně omezen na 20 osob. Doporučujeme tedy registraci v co nejbližším termínu na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Webináře - říjen 2021

Pozvánka_Inovace a trendy v potravinářském průmyslu

Pozvánka_Označení kvality a certifikace

Pozvánka_Systémy řízení bezpečnosti potravin

Webináře - září 2021:

Pozvánka_Inovace a trendy v potravinářském průmyslu

Pozvánka_Označení kvality a certifikace

Pozvánka_Systémy řízení bezpečnosti potravin