Dovolujeme si Vás oslovit a pozvat na On-line webinář na podporu řemesel, který se uskuteční v pondělí 31. května 2021 od 14:00 do 15:00 hodin, formou videokonference.

Hospodářská komora ČR dbá na to, aby její členové vykonávali podnikatelskou činnost odborně, a to v souladu s obecně závaznými právními předpisy. Provádí registraci pravidel praxe Autorizovaných živnostenských společenstev, která zajišťují splnění nejnovějších požadavků vyjadřujících stav techniky, dodávek, služeb a výrobků. Současně s vytvořeným Modelem pro stanovení/kalkulaci předběžné „ceny kvalitní služby“ a vydanou Metodikou pro tvorbu pravidel osvědčování kvality členů AŽS poskytuje komplexní soubor produktů zabezpečující kvalitu podnikání svých členů.

Pozvánku s programem jednání naleznete v příloze.

Pro připojení k videokonferenci přes platformu MS TEAMS klikněte prosím na tento odkaz: Kliknutím sem se připojíte ke schůzce

Svou účast prosím potvrďte do 26. května 2021 v odpovědi na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Pozvánka

Zdroj: HK ČR