Potravinářská komora ČR by vás ráda oslovila s nabídkou jedinečné spolupráce při vedení bakalářských a diplomových prací studentů renomovaných vysokých škol působících v oblasti výživy a technologií potravin. Spolupráce mezi akademickým a průmyslovým sektorem je v této oblasti klíčová – umožňuje propojit vědecké poznatky s praktickými zkušenostmi a přispět tak k inovacím i kvalitnějšímu vzdělávání.

Témata prací mohou zahrnovat zejména:

  • vývoj nových výrobků,
  • hodnocení výživové kvality jídelníčků či jednotlivých pokrmů,
  • horizontální otázky spojené s výživou a potravinářstvím.

Podmínky pro vedení závěrečných prací jsou následující:

  • vedoucí diplomové práce: ukončené doktorské vzdělání,
  • vedoucí bakalářské práce: ukončené vysokoškolské vzdělání.

Kromě role vedoucího práce je také možné zapojit se i jako konzultant.

Máte-li o spolupráci zájem nebo byste chtěli získat bližší informace, prosím kontaktujte:

Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.
tel.: +420 777 135 571