Potravinářská komora ČR a Česká technologická platforma pro potraviny ve spolupráci s Veolia Česká republika pořádají

další kulatý stůl o udržitelnosti. Prosím rezervujte si tento termín. 

Akce se bude konat v ÚTERÝ 5. 11. 2024, od 10.00 do 13.00 HODIN, RESTURANT GREEN TABLE, FLORENTINUM – Na Florenci 216/15, Praha 1. 

Moderuje JAN PIVOŇKA, ředitel pro Společnou zemědělskou politiku a strukturální fondy Potravinářské komory ČR.

V diskuzním panelu se budeme věnovat těmto tématům: VYUŽITÍ ODPADNÍ VODY VE VÝROBĚ, FOTOVOLTAIKA ANO ČI NE?, PŘÍPADOVÁ STUDIE VODA, ENERGIE, ODPADY  a další témata. 

Následuje občerstvení a networking.

https://greentable.cz/

Diskuze je primárně určena pro zástupce potravinářských a zemědělských podniků, kteří zabezpečují připravenost firmy po technické stránce, plánování a realizaci energetických a dalších strategických projektů. Dále pro zástupce obchodu, krajů a obcí, státní správy a další hosty.

Kulatý stůl je omezen počtem 50 osob.

Bližší informace Mgr. Helena Kavanová, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo tel.: +420 737 287 024

V případě zájmu o účast prosím zašlete potvrzení o 16.10.2024 na mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,

Ilustrační foto: pixabay