Kdy se stává plant-based imitace skutečnou alternativou?

Akce se bude konat ve středu 6.12.2023 od 9.00 hodin v Národním zemědělském muzeu v Praze.

 

Program:

9.00 – 9.25             REGISTRACE, OBČERSTVENÍ

9.25 – 9.30             Uvítání účastníků, informace k programu, organizace akce /

Mgr. Helena Kavanová

9.30 – 10.00           Proteinový plán EU / Mgr. Adéla Paďourková

10.00 – 10.20         Udržitelný potravinový systém / Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.

10.20 – 10.40         Soyka: Není nám lhostejná kvalita a složení potravin/ Michal Jeřábek, český výrobce BIO potravin

10.40 – 11:00         Doporučení FAO k potravinám živočišného původu

/ doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D.

11:00 – 11:20         Kvalita mléčných a rostlinných výrobků v Albertu / Ing. Eva Hermannová

11:20 – 11:40         Danone přístup k nutričnímu profilu rostlinných výrobků / Ing. Monika Ihnátková

11:40 – 12:00         Proč nemůžeme využít globální data o zemědělství a živočišné

výrobě českých podmínkách / Ing. Tomáš Nejedlý

12:00 – 12:20         Máme na trhu skutečné rostlinné alternativy potravin živočišného původu / doc. Ing. Šárka Horáčková, Ph.D.

12:20 – 12:40         Diskuse       

12:40 – 13:00         Ochutnávka prezentovaných výrobků / komentář Michal Jeřábek, Eva Hermannová, Monika Ihnátková

13:00 – 14:00         OBĚD

                              Networking / Sdílení informací a podnětů

                                       

Svoji účast na semináři potvrďte, prosím, u paní Lenky Vondruškové ze sekretariátu PK ČR na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a to nejlépe do 1. prosince 2023, jinak kontaktujte

Helenu Kavanovou na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonu: +420 296 411 192.

 

Seminář je bezplatný.

Konferenci organizuje: 

Potravinářská komora České republiky, Výbor pro kvalitu potravin a Platforma pro alternativní potraviny a nápoje při České technologické platformě pro potraviny

V případě zájmu pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..