Kdy se stává plant-based imitace skutečnou alternativou?
Akce se bude konat ve středu 6.12.2023 od 9.00 hodin v Národním zemědělském muzeu v Praze.
Program:
9.00 – 9.25 REGISTRACE, OBČERSTVENÍ
9.25 – 9.30 Uvítání účastníků, informace k programu, organizace akce /
Mgr. Helena Kavanová
9.30 – 10.00 Proteinový plán EU / Mgr. Adéla Paďourková
10.00 – 10.20 Udržitelný potravinový systém / Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.
10.20 – 10.40 Soyka: Není nám lhostejná kvalita a složení potravin/ Michal Jeřábek, český výrobce BIO potravin
10.40 – 11:00 Doporučení FAO k potravinám živočišného původu
/ doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D.
11:00 – 11:20 Kvalita mléčných a rostlinných výrobků v Albertu / Ing. Eva Hermannová
11:20 – 11:40 Danone přístup k nutričnímu profilu rostlinných výrobků / Ing. Monika Ihnátková
11:40 – 12:00 Proč nemůžeme využít globální data o zemědělství a živočišné
výrobě českých podmínkách / Ing. Tomáš Nejedlý
12:00 – 12:20 Máme na trhu skutečné rostlinné alternativy potravin živočišného původu / doc. Ing. Šárka Horáčková, Ph.D.
12:20 – 12:40 Diskuse
12:40 – 13:00 Ochutnávka prezentovaných výrobků / komentář Michal Jeřábek, Eva Hermannová, Monika Ihnátková
13:00 – 14:00 OBĚD
Networking / Sdílení informací a podnětů
Svoji účast na semináři potvrďte, prosím, u paní Lenky Vondruškové ze sekretariátu PK ČR na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a to nejlépe do 1. prosince 2023, jinak kontaktujte
Helenu Kavanovou na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonu: +420 296 411 192.
Seminář je bezplatný.
Konferenci organizuje:
Potravinářská komora České republiky, Výbor pro kvalitu potravin a Platforma pro alternativní potraviny a nápoje při České technologické platformě pro potraviny
V případě zájmu pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..