Impact Hub Praha pořádá 20. 9. 2023 panelovou diskusi na téma Rozvoj potravinářských startupů v turbulentní době, i v návaznosti na aktivity EIT Food Hub.

Kam kráčí (česká) startupová scéna v oblasti potravinářství?

V době rychlého vývoje technologií, nových distribučních modelů, proměn zákaznického chování, ale také mnohočetných krizí stojí inovátoři a nové firmy před velkým množstvím překážek. Nebo snad příležitostí?

O tom si budeme povídat s úspěšnými českými food startupy Mewery – Rostislavem Brzobohatým (jejichž maso ze zkumavky chutná jako karbanátek), s Future Farming – Michelm Fojtíkem (kteří se věnují tvorbě aquaponických farem) v naší panelové diskusi a také s venture investorem a zakladatelem PurposeTech Venture Fondu – Zdeňkem Fousem.

Pro účast je nutné se registrovat, kvůli omezené kapacitě v následujícím formuláři --> https://forms.gle/twNXfUhJYhsnxMcS7

Akce je zdarma

Datum: 20. září 2023, 18:00 - 21:00

Místo: Impact Hub Praha, Drtinova 10