Přijďte v sobotu 2. září na pražskou Letnou oslavit DOŽÍNKY!

V případě, že máte zájem o prezentaci svých výrobků, ozvěte se prosím Heleně Kavanové, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20.8.2023. 

Akce se můžete zúčastnit samostatně jako vystavovatel / prodejce.  V tom případě je pro Vás připraven párty stan s bočnicemi o rozměrech 3x3m, elektrická přípojka a jeden pivní set (tj. stůl a dvě lavice).  Vaší reklamní plochou je stan a jeho nejbližší okolí a je potřeba, aby reklamní nosiče byly důkladně upevněny vzhledem povětrnostním podmínkám na Letné. V připraveném prostoru můžete prezentovat a prodávat své výrobky, připravit ochutnávky nebo organizovat soutěže pro návštěvníky.

Potravinářská komora ČR připravuje jako v loňském roce pro návštěvníky soutěž kolo štěstí, kde budeme rozdávat výrobky našich členů a různé publikace. Pokud máte zájem se do naší soutěže zapojit a tím se prezentovat, napište nám prosím, potřebujeme vědět výrobek/reklamní předmět/publikaci a počet kusů. V tomto případě se nemusíte osobně na akci účastnit. V roce 2022 jsme takto rozdali / návštěvníci si vytočili více jak 2000 cen / výrobků.

Prezentace výrobků s Českou cechovní normou je pro Vás zdarma. Součástí prezentace je i samostatný příspěvek na sociálních sítích Potravinářské komory ČR (Facebook, Instagram, Twitter).

Současně můžete dorazit i jako návštěvníci!

Čeká vás pestrý program pro celou rodinu včetně koncertu.

Program Dožínek obohatí i Národní zemědělské muzeum ukázkou historických zemědělských strojů přímo na Letenské pláni.

Po celý den bude navíc otevřeno celé Národní zemědělské muzeum včetně vyhlídkové terasy návštěvníkům zdarma.