Vážení členové Potravinářské komory České republiky,

Rádi bychom vás pozvali na nadcházející akci Technology Days 2023, která se bude konat od 6. do 8. června v IDEONu Pardubice.
Technology Days je nezapomenutelná událost, která poskytne příležitost seznámit se s nejnovějšími inovacemi v oblasti robotiky a automatizace. Společnost Stäubli se specializuje na výrobu vysoce odolných a přesných robotů, včetně speciálních robotů HE (Humid Environment), které jsou díky své hygienické konstrukci vytvořené v souladu s EHEDG ideální pro potravinářský průmysl.

Na této akci představíme naši nejnovější robotickou demonstrační buňku určenou pro potravinářský průmysl, konkrétně zaměřenou na zpracování masa, ve které čtyřosý a šestiosý robot pracují ruku v ruce.
Kromě toho na Technology Days objevíte:

  • Prezentace a ukázky nejnovějších Stäubli robotických systémů a automatizačních řešení
  • Pozoruhodný přednáškový program od českých i zahraničních odborníků.
  • Diskuse o aktuálních trendech a výzvách v průmyslu 4.0
  • Navázání kontaktů s dalšími významnými představiteli z nejrůznějších odvětví

Bude to skvělá příležitost prohlédnout si naše nejmodernější robotická řešení v akci a zjistit, jak je lze využít k transformaci potravinářského průmyslu.

Další informace o akci, včetně programu přednášek, naleznete na našich webových stránkách Další informace o akci, včetně programu přednášek, naleznete na našich webových stránkách nebo v  TZ_Pardubice se v červnu stanou centrem robotiky a automatizace v (nejen) potravinářském průmyslu

Vstup na Techology Days je zdarma.

Registrovat se můžete na tomto odkaze:

nebo pokud byste se chtěli zúčastnit VIP dne 6. června (pro střední a vyšší management), zaregistrujte se na tomto odkazu:

Těšíme se na setkání s vámi na Technology Day 2023!

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat.

S pozdravem a přáním hezkého dne,

Iryna ZELENSKA
Marketing Specialist

Stäubli Systems, s.r.o. Hradecká 593
530 09 Pardubice / CZ

Mobile: +420 734 589 806
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.staubli.com