Vážené dámy, vážení pánové,

dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout poslední možnost registrace na mise v teritoriích, do kterých Svaz průmyslu a dopravy ČR misi neorganizoval více jak 5 let.

Vzhledem k navýšení kapacit počtu účastníků byla možnost registrace prodloužena.


Jedná se o následující mise:

1) podnikatelská mise do Chile a Uruguaye s ministrem životního prostředí ČR, panem Petrem Hladíkem, termín konání 3.–10. června 2023. Návštěva bude v oblasti ekonomické spolupráce zaměřena zejména na obory související s udržitelností, vodohospodářstvím, cirkulární ekonomikou, odpadovým hospodářstvím a geologií. 
Uzávěrka závazných přihlášek prodloužena do 19. května 2023.

Zálohová cena za účast v podnikatelské delegaci je 54.000,- Kč včetně DPH pro členy Svazu průmyslu a dopravy ČR a 60.000,- Kč včetně DPH pro nečleny. Obsah účastnického balíčku je rozepsán v přihlášce.

Detailní informace naleznete v odkaze níže. 

2) podnikatelská mise do Japonska a Koreje (Tokio, Hirošima, Soul, Sedžong a Tedžon) s místopředsedou vlády pro digitalizaci a ministrem pro místní rozvoj ČR Ivanem Bartošem, termín konání mise 10. - 17. června 2023. Návštěva bude v oblasti ekonomické spolupráce zaměřena zejména na obory související s ICT (a to v širším pojetí, tedy například i související ICT a technologická řešení, a to především v oblastech kyberbezpečnosti, AI, či gamingu), a dále v oblasti cestovního ruchu.
Uzávěrka závazných přihlášek prodloužena do 19. května 2023.

Zálohová cena za účast v podnikatelské delegaci je 71.100,- Kč včetně DPH pro členy Svazu průmyslu a dopravy ČR a 79.000,- Kč včetně DPH pro nečleny. 

Veškeré informace včetně přihlášky a pokynů k přihlášení naleznete v odkaze níže. 

Těšíme se na Vaši účast.

 
S pozdravem
 
 
SVAZ PRŮMYSLU A DOPRAVY ČR
Sekce vnějších vztahů

MISE CHILE A URUGUAY

MISE JAPONSKO A KOREJSKÁ REPUBLIKA