„Ministerstvo průmyslu a obchodu ve spolupráci s Úřadem průmyslového vlastnictví a Technologickou agenturou ČR pořádá ve středu 24. května 2023 od 9:00 do 15:00 seminář „Inovace v čase krize“, který se uskuteční v budově Ministerstva průmyslu a obchodu, Na Františku 32, Praha 1.


Na akci vystoupí představitelé Úřadu průmyslového vlastnictví, Technologické agentury ČR, odborníci z akademické sféry, patentoví zástupci, advokáti a podnikatelé. Přednášející se podělí se o své profesní zkušenosti z oblasti ochrany technických řešení a inovací nejen v ČR ale i v zahraničí. Na semináři se tak mimo jiné dozvíte informace o možnostech ochrany nehmotného majetku podniku, o nových možnostech finanční podpory inovativních řešení, o praktických aspektech ochrany průmyslových práv a jejích úskalích, a v neposlední řadě zazní také příspěvek o aktuálních trendech v oblasti patentování v ČR a patentovém offshoringu.


Seminář je určen především pro inovativní podnikatele, vývojáře se zájmem o průmyslově-právní ochranu a odbornou veřejnost

Program akce včetně řečníků najdete na https://www.mpo.cz/udalost493.html.

Účast na semináři je zdarma. Možná je po registraci prostřednictví formuláře zde, přihlásit se je možné do úterý 23. května 2023.

Souhrnné informace o akci

  • Co: Seminář „Inovace v čase krize“
  • Kdo: Ministerstvo průmyslu a obchodu, Úřad průmyslového vlastnictví a Technologická agentura ČR
  • Kdy: středa 24. května 2023 od 9:00 do 15:00
  • Kde: budova MPO, Na Františku 32, Praha 1
  • Jak: bezplatně 
  • Registrace: do úterý 23. května 2023 prostřednictví formuláře