Soutěž Stříhejte kolem dokola je za námi, rozdávání výher je ale v plném proudu. Známe vítěze všech 52 poukázek na nákup kvalitních potravin, týdenních, týmových i základních výher. Více než 50 000 cen už má své nové majitele nebo k nim právě míří. Rozesílka základních výher právě začíná. O jaké pomocníky jste hráli? Připravili jsme pro vás přehled všech drobných výher, jejichž výherce jsme každý týden losovali z došlých platných herních karet. Nejvíce soutěžící zaujalo bambusové prkénko s roztomilým zvířecím motivem. Pojďme si prkénko i další výhry pořádně "prohlédnout"!

1. týden - Bavlněný stahovací pytlík

Praktický pytlík ze 100% bavlny se stahováním na šňůrku pomůže udržet vaše pečivo co nejdéle čerstvé. A Klasáček ho u toho bude hlídat, jednoho velkého na pytlíku najdete natištěného.

2. týden - Cukrářský zdobící sáček

Ve druhém soutěžním týdnu na soutěžící čekalo 3900 balení klasických cukrářských zdobicích sáčků pro opakované použití. V každém balení jich je připraveno 20 kusů, takže můžete zrobit a zdobit a zdobit!

3. týden - Forma na led

Silikonová forma na ledové kostky s víčkem nesmí chybět ve vaší mrazničce. V této formě můžete mrazit samozřejmě nejen vodu, ale třeba i ovocné nebo zeleninové šťávy. Skvěle se v nápojích vyjímají kostky ledu se zamraženými jedlými květy nebo drobnými kousky ovoce a bylinek.

4. týden - Rádlo

Rádlo z babiččiny výbavy ocení každá hospodyňka. Možná víte, že rádlo je původně druh zemědělského nářadí, který se používal k orbě již v době neolitické a bronzové. Ta naše jsou ale mnohem menší a spíše se hodí pro výrobu nudlí nebo třeba sýrových tyčinek.

5. týden – Hra Člověče, nezlob se

Výhra v 5. týdnu potěší milovníky stolních her. Mohou se těšit na legendární hru Člověče, nezlob se v dřevěném provedení v praktickém bavlněném stahovacím sáčku. Zabaví se všechny věkové kategorie a toto menší provedení se bude hodit především na cestování.

6. týden – Hra Mikádo

Přesné prsty, soustředění, taktika. To jsou základy společenské hry Mikádo pro celou rodinu, která otestuje jemnou motoriku, pevné nervy a schopnost soustředění. Na první pohled to možná vypadá, že hra má svůj původ v Japonsku, ale její oficiální příběh sahá do Maďarska, odkud se do světa rozšířila ve 30. letech 20. století.

7. týden – Logická hra

Procvičte si kdekoli své logické schopnosti s cestovní hrou v bavlněném pytlíku – házejte kostkou a plňte její příkazy. Procvičíte zejména logiku, motoriku a smysl pro rovnováhu.

8. týden – Nákupní taška

Elegantní, vysoce praktická a společensky udržitelná velká nákupní taška z přírodních materiálů unese každý váš menší kvalitní nákup. Doporučujeme ji mít stále připravenou v kabelce nebo batohu!

9. týden – Létající talíř

Létající talíř neboli frisbee z ekologického plastu pro venkovní zábavu. Navíc s velkým motivem Klasáčka, který na vás bude mávat z trávy, až v ní budete zatoulaný létající talíř hledat.

10. týden – Prkénko

Podle počtu došlých herních karet byl o 10. základní výhru velký zájem, a my se vůbec nedivíme – bambusové krájecí prkénko ve tvaru slepičky nebo čuníka musí potěšit prostě každého!

11. týden – Sada bambusových příborů

Na piknik, do přírody nebo na chatu. Sada bambusových příborů ve stahovacím sáčku přijde vhod všude, kde se začne šířit hlad. Sada obsahuje lžící, nůž i vidličku, takže vás žádný pokrm nezastihne nepřipravené.

12. týden – Odměrné lžičky

Polévková lžíce nebo čajová lžička v receptu? Spolehněte se na sadu 4 přesných odměrných lžic, které slouží pro přesné odměření surovin nejen při pečení.

13. týden – Univerzální cedník

V každé kuchyni najde své místo univerzální cedník pro každodenní použití. Kolikrát už se v kuchyních stalo, že při slívání knedlíků, těstovin či třeba zeleniny část obsahu hrnce skončila v dřezu, nebo neposlušná poklička dokonce odskákala až na podlahu? S naším univerzálním cedníkem je podobným „pohromám“ navždy konec!

Ilustrační přehled cen naleznete zde.

Všem výhercům gratulujeme!

Zdroj: https://www.akademiekvality.cz/clanek/spotrebitelska-soutez-strihejte-kolem-dokola-zna-vsechny-sve-vyherce