Nechte se s námi pohltit světem biopotravin, bioproduktů, přírodní kosmetiky, textilií a bytových doplňků, zemědělských potřeb a dalších produktů ekologického zemědělství. To vše a mnohem víc Vám nabídne největší mezinárodní výstava BIOFACH, která Vás ve své celé kráse a rozmanitosti přivítá 14.-17. února 2023 společně s mezinárodním veletrhem přírodní a ekologické osobní péče Vivaness.

„Už se těšíme, až se na místě v Norimberku opět sejde komunita výrobců biopotravin a přírodní a ekologické kosmetiky a nabídneme jim prostor pro inovace a proměny, inspiraci a networking! V roce 2023 se naši zahraniční návštěvníci mohou těšit na rozsáhlé expozice produktů přibližně 2 700 vystavovatelů, z toho 200 na veletrhu Vivaness,“ říká Danila Brunnerová, ředitelka veletrhů Biofach a Vivaness. „Zejména v současné době je důležitější než kdy jindy setkávat se a vyměňovat si myšlenky a poznatky osobně, dívat se do budoucnosti a připravovat si půdu pro řešení výzev, které ji budou určovat. Jinými slovy, společně prošlapávat cestu!“

 

Během 34. ročníku budete mít opět možnost ochutnat biopotraviny všech druhů ze všech koutů světa a seznámit se s nejnovějšími produkty ekologického zemědělství. Veletrh představuje široké spektrum bioproduktů, od čerstvých potravin, přes potraviny mražené, pekařské a cukrářské výrobky, nápoje, produkty zdravé výživy, to vše v bio kvalitě, kterou organizátoři velmi přísně posuzují.

Na BIOFACHU se představí zajímavé technologické inovace, součástí jsou i atraktivní speciální přehlídky, o biotrendech každoročně pojednávají kongresy a přednášky, návštěvníky přitahují i kulinářské zóny. Velká pozornost bude věnována již tradičně biovínu a ve středu zájmu budou letos i produkty pro vegany. Kromě zemědělských a potravinářských výrobků lze najít na veletrhu i produkty přírodní kosmetiky, potravu pro zvířata, ale i výrobky pro domácnost a zahradu. Na veletrhu jsou pořádány i tematické exkurze po obchodech a farmách v Norimberku a okolí.

Přípravy na veletrh jsou v plném proudu – těšit se můžete na intenzivní dialog mezinárodní bio komunity, netwoking, nejnovější informace, bohaté zážitky a spoustu ochutnávek. Českou společnou expozici obsadí 17 českých firem a svaz Pro-Bio – Svaz ekologických zemědělců, s.r.o. Seznámíte se se zpracovateli ořechů, kmínu a ovoce, škrobárenskými výrobky, rostlinnými oleji a ghí, cereálními a pekařskými výrobky, sirupy, vínem, alternativou kávy a nemléčnými rostlinnými nápoji, popcornem, hummusem a miso polévkámi. Samostatně se pak veletrhu bude účastnit ještě dalších 8 firem. rány norimberského výstaviště pro Vás budou otevřeny denně od 9:00 do 18:00, poslední den do 17:00.

Autor: mesicbiopotravin.cz

Zdroj: https://www.mesicbiopotravin.cz/biofach-2023/