Mezinárodní veletrh pro potravinářství a gastronomii SALIMATECH se uskuteční od 7. do 9. února 2023 na brněnském výstavišti. Poprvé bude akce otevřena zejména pro odbornou veřejnost, což přinese daleko více prostoru pro setkání se zákazníky, navazování nových obchodních kontaktů i prezentaci novinek.

Aktuálně jsou přihlášeni vystavovatelé z 11 zemí a nechybí mezi nimi například ALBERTINA Machinery, ARTOS CZ, DALIX, FrieslandCampina Netherlands, J 4, JAROSPOL Technology, Milltech CZ, Panini s.r.l., UNIMARCO nebo VAC-STAR CZ.

Vystavovatelé mají stále příležitost přihlásit se na veletrh

a prezentovat tak své technologie, produkty i služby.

Jak se přihlásit

Potravinářské veletrhy mají v Brně dlouholetou tradici a řadí se ke specializovaným výstavám s nejdelší historií v České republice. V průběhu let se veletrhy postupně vyvíjely a důraz byl stále více kladen na prezentaci technologií a odborné zaměření veletrhu.

Připravovaný ročník je tomuto žádanému charakteru ze strany firem zcela přizpůsoben. Z průzkumů realizovaných mezi návštěvníky potravinářských veletrhů vyplynulo, že 77 % z nich má vliv na rozhodovací proces ve firmách a 56 % pracuje ve vedoucí pozici. Průměrně tráví návštěvníci na veletrhu 6 hodin.

Chybět nebude ani zaměření na aktuální témata, jako je energetika, automatizace a digitalizace výroby nebo potravinová soběstačnost.

Sledujte novinky z příprav veletrhu