Již 31. mezinárodní veletrh obalů a tisku EmbaxPrint nabídne od 7. do 9. února 2023 na výstavišti v Brně prostor pro navázání nových kontaktů a důležitých kontraktů. Umožní také prezentaci novinek na trhu a nejmodernějších zařízení na trhu. Společně s EmbaxPrintem se uskuteční Mezinárodní veletrh pro potravinářství a gastronomii SALIMATECH, který se představí ve zcela nové podobě zaměřené výhradně na odborníky. Nejvýhodnější cenové podmínky účasti získají firmy do 30. listopadu 2022.

Veletrh Embaxprint patří mezi jednu z nejvýznamnějších platforem v České republice pro setkávání odborné veřejnosti v oboru obalů a tisku z celého světa. Minulý ročník přilákal 199 vystavujících a zastoupených firem, přičemž 63 % z nich bylo ze zahraničí. Právě mezinárodní a obchodní charakter veletrhu patří mezi aspekty, které jsou pro vystavující společnosti důležité. Veletrh tak poskytuje místo nejen pro business, ale také předvedení novinek a nejmodernějších technologií.

O lákavý doprovodný program se postará Packaging Live

Komplexní proces balení v praxi bude možné zhlédnout díky ukázkám vzorové balicí linky Packaging Live. Bezesporu se bude jednat o jednu z dominant veletrhu, která potvrzuje aktuální důraz na automatizaci, využívání robotů i kombinaci procesů jako je například potisk obalových materiálů při balení.

Odborným garantem a partnerem veletrhu bude SYBA

Obalový institut SYBA, který je organizátorem soutěže Obal roku, se stal odborným garantem veletrhu EmbaxPrint 2023. Jedná se tak o prestižní navázání spolupráce s důležitým hráčem na poli obalových materiálů.

Více prostoru pro business zajišťuje souběh s veletrhem SALIMATECH

Vysoké procento produkce obalového průmyslu směřuje do potravinářských firem. Proto je EmbaxPrint propojen s Mezinárodním veletrhem pro potravinářství a gastronomii SALIMATECH, který bude poprvé ryze obchodního charakteru. SALIMATECH se kromě českých a zahraničních dodavatelů technologií může pochlubit i několika novinkami. Konat se bude hybridní konference SALIMA TALKS, jejíž součástí budou i témata zaměřená na obalový průmysl. Další inovací je interaktivní virtuální prostor SALIMATECH Digital, který umožní doplňkovou prezentaci firem v podobě individualizovaných showroomů. Navázat kontakt s potenciálními partnery tak lze nejen osobně, ale i online formou.

 Zdroj: https://www.bvv.cz/embaxprint/aktuality/embaxprint-2023-se-uskutecni-v-unoru-na-brnenskem-vystavisti/?NID=P1994255701X15327&RID=MLAS-CLLEEQ