Vážení přátelé,
dovolujeme si Vás srdečně pozvat na 12. ročník odborné konference na téma
"Očekávaný vývoj potravinářského průmyslu v ČR a ve světě",
která se koná dne 29. 11. 2022 v Brně, v kongresovém centru hotelu Quality Hotel Brno Exhibition Centre ( dřívější název hotelu Holiday Inn vedle BVV )
Hlavní tematické okruhy odborné konference:
■ Trendy a očekávaný vývoj potravinářského průmyslu
■ Zkušenosti a názory představitelů potravinářského průmyslu a obchodu
■ Úspěšné strategie výrobců a dodavatelů v potravinářském průmyslu
■ Kvalita a bezpečnost potravin, Trendy certifikace
■ Řízení dodavatelsko-odběratelského řetězce
■ Digitalizace v potravinářském průmyslu, Možnosti úspor
■ Zavádění inovací a nových technologií v potravinářském průmyslu
■ Industry 4.0., Zvyšování produktivity a efektivnosti v potravinářském průmyslu
■ Robotizace a automatizace v potravinářském průmyslu a obchodu
■ Exportní zkušenosti a příležitosti, Trendy ziskovosti, financování inovací a růstu v potravinářském průmyslu
■ Možnosti energetických úspor
■ Změna trendů nákupních zvyklostí v České republice
■ Spolupráce výrobců, dodavatelů a podpůrných společností v potravinářském průmyslu a obchodu
Cílem konference je podpora rozvoje potravinářských firem a vzájemná výměna zkušeností a názorů představitelů potravinářského průmyslu, obchodu, zemědělství a zástupců podniků a institucí, které se podílejí na rozvoji a zavádění nových technologií, inovací a úspor v potravinářském průmyslu.
Věříme, že účast na konferenci bude pro Vás a Vaši společnost přínosná
Těšíme se na setkání s Vámi.
S úctou a přáním mnoha úspěchů
Ing. Petr Mandelík, Ph.D.
Konference s.r.o.
Tel.: +420 777 635 758
E-mail : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.konference.org