Vážení přátelé,

dovolujeme si Vás srdečně pozvat na 12. ročník odborné konference na téma

 "Očekávaný vývoj potravinářského průmyslu v ČR a ve světě",

která se koná dne  29. 11. 2022 v Brně,  v kongresovém centru hotelu Quality Hotel Brno Exhibition Centre ( dřívější název hotelu Holiday Inn vedle BVV )

Hlavní tematické okruhy odborné konference:


■ Trendy a očekávaný vývoj potravinářského průmyslu 
■ Zkušenosti a názory představitelů potravinářského průmyslu a obchodu 
■ Úspěšné strategie výrobců a dodavatelů v potravinářském  průmyslu
■ Kvalita a bezpečnost potravin, Trendy certifikace 
■ Řízení dodavatelsko-odběratelského řetězce
■ Digitalizace v potravinářském průmyslu, Možnosti úspor
■ Zavádění inovací a  nových technologií v potravinářském průmyslu  
■ Industry 4.0., Zvyšování produktivity a efektivnosti v potravinářském průmyslu
■ Robotizace a automatizace v potravinářském průmyslu a obchodu 
■ Exportní zkušenosti a příležitosti, Trendy ziskovosti, financování inovací a růstu v potravinářském průmyslu

■ Možnosti energetických úspor 
■ Změna trendů nákupních zvyklostí v České republice
■ Spolupráce výrobců, dodavatelů  a podpůrných společností v potravinářském průmyslu a obchodu

 
Cílem konference je podpora rozvoje potravinářských firem a vzájemná výměna zkušeností a názorů představitelů potravinářského průmyslu, obchodu, zemědělství a zástupců podniků a institucí, které se podílejí na rozvoji a zavádění nových technologií, inovací a úspor v potravinářském průmyslu.

Věříme, že účast na konferenci bude pro Vás a Vaši společnost přínosná

Těšíme se na setkání s Vámi.

S úctou a přáním mnoha úspěchů

Ing. Petr Mandelík, Ph.D.

Konference s.r.o.
Tel.: +420 777 635 758
E-mail : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.konference.org

 

Zdroj: http://www.konference.org/potraviny2022