📣🎉Prestižní soutěž Podnikatelský projekt roku 2022 už má své vítěze👍👏. Společně s Ministerstvo průmyslu a obchodu jsme v Pražská křižovatka - kostel sv. Anny ocenili podnikatele za 12 úspěšných projektů podpořených z OP PIK💰.
👉„Už několik let vybíráme ty nejlepší projekty pro prestižní ocenění Podnikatelský projekt roku. Máme tak možnost ukázat v praxi, jak čerpání evropských dotací přispívá k rozvoji českých firem a pomáhá jim uspět na globálním trhu,“ říká Lukáš Vymětal, náš generální ředitel.
👉✅Vítězi za rok 2022 se staly společnosti Contipro za projekt v programu Potenciál, BIC Plzeň - Podnikatelské a inovační centrum v programu Služby infrastruktury, METEOPRESS a Flenexa plus v programu Aplikace, Hokami CZ v programu Inovace, AVAPS s.r.o. a SANTAL v programu Technologie, WOOD4YOU v programu Nemovitosti, Stavební huť Slavonice v programu Školicí střediska, Teplárna Písek v programu Úspory v SZT, Papírna Aloisov v programu Nízkouhlíkové technologie – Druhotné suroviny a MASO UZENINY PÍSEK v programu Úspory energie.

 

Mezi oceněnými je i společnost MÚÚÚ, člen Potravinářská komora České republiky, která bodovala v kategorii Úspory energie. Obsahem oceněného projektu byla realizace výměny kotlů a ostatního zařízení kotelny, rekonstrukce původního komína a umístění akumulační nádrže pro ukládání odpadního tepla. Zásluhou projektu byla také pořízeno úsporné osvětlení a nová technologická zařízení pro efektivní řízení spotřeb energií a médií ve výrobě. Cenu přebíral předseda představenstva Čestmír Motejzík.

Zdroj: https://www.facebook.com/api.oppik/