Myšlenka této výzvy vznikla v roce 2020 s cílem poskytnout oboru potřebné klíče k potravinové produkci zítřka, a to v reakci na očekávání a iniciativy z celého světa.

Ředitelka veletrhu, Audrey Ashworth reaguje na dotaz, co pro ni tato výzva znamená: „Připomíná nám, že jsme nositeli změn a musíme chápat environmentální, etické, digitální a demografické výzvy, kterým planeta čelí. Je na nás, abychom reagovali na výzvy, které přináší dostatek potravin a měnící se spotřební návyky. Znamená to také identifikovat talenty a dát prostor „mladým začínajícím podnikatelům“, kteří chtějí jednat a budou se podílet na tvorbě ekosystému zítřka.“

Ambicí veletrhu SIAL Paříž (15. – 19. října 2022) je nabídnout více než jen organizaci klasického odborného veletrhu. Zaměřuje se na obchod a přináší širší nabídku a rozmanitost, propojuje a usnadňuje navazování kontaktů. Propojuje komunitu před veletrhem, během a po něm. Nabízí inspiraci. Obsah a služby veletrhu pomáhají profesionálům v rozvoji, veletrh představuje kvalitní nástroje v průběhu celého roku. Prezentuje zkušenosti, to znamená více podpory a dobré tipy. Zároveň zpříjemňuje a usnadňuje návštěvu veletrhu.

Důležité milníky ročníku 2022:

V části SIAL Innovation se představí to nejlepší z inovativní části celosvětové potravinářské nabídky.

Novinkou je CENA VEŘEJNOSTI, máte příležitost hlasovat pro svou oblíbenou potravinovou inovaci. Skvělá příležitost vyjádřit svůj názor - https://bit.ly/3Sd8Id8

SIAL Talks, bohatý program konferencí. Více než 100 mezinárodních řečníků a 60 konferencí vám nabídne odbornou analýzu nejnovějších zpráv a hlavních trendů v potravinářském průmyslu.

SIAL Start Up nabídne nové přístupy k produktům a tvorbu řešení pro budoucnost: očekává se účast 650 začínajících podniků, z toho téměř 100 seskupených ve středisku
Sial Start-Up.

SIAL Future Lab poskytne pohled na podstatu potravinářských trendů od současnost do roku 2030.

 Logo SIAL PARIS 2017

Registrujte si svoji vstupenku včas!
Kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.