Ministerstvo zemědělství zve české firmy k účasti na společné expozici na prestižním mezinárodní potravinářském veletrh Foodex Japan 2022, který se uskuteční ve dnech 7. – 10. března 2023 na výstavišti Big Sight v Tokiu (Japonsko).

S cílem podpořit firmy vyrábějící a obchodující s českými potravinami v pronikání na zahraniční trhy připravuje Ministerstvo zemědělství na tomto veletrhu národní expozici.

Máte tak možnost mít v této expozici zajištěny zvýhodněné podmínky účasti! Vaše účast na veletrhu bude zahrnuta také v tištěném propagačním katalogu – Průvodce expozicí.

Účast firem na tomto veletrhu je podporována v rámci dotačního podprogramu 9.H. Podpora účasti na mezinárodních veletrzích a výstavách v zahraničí.

Stavba expozice včetně technického zabezpečení je plně v režii Ministerstva zemědělství, firmy si objednají vlastní plochu o velikosti 3 m2.

Přihlášku k účasti do společné expozice Ministerstva zemědělství na veletrhu Foodex Japan 2023 je nutno zaslat nejpozději do 17. října 2022 na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (viz dále v dokumentu, který je přílohou).

Přílohy