Ministerstvo zemědělství zve české firmy k účasti na nejprestižnějším mezinárodním veletrhu v arabském světě GULFOOD 2023 do Dubaje, ten se uskuteční ve dnech 20 - 24. února 2023.

S cílem podpořit firmy vyrábějící a obchodující s českými potravinami v pronikání na zahraniční trhy připravuje Ministerstvo zemědělství na tomto veletrhu národní expozici.

Firmy budou mít v této expozici zajištěny zvýhodněné podmínky účasti (viz Příloha 1). Prezentace firem účastnících se veletrhu bude zahrnuta i v tištěném propagačním katalogu - Průvodci expozicí.

Účast firem na tomto veletrhu je podporována v rámci dotačního podprogramu 9.H. Podpora účasti na mezinárodních veletrzích a výstavách v zahraničí.

Stavba expozice včetně technického zabezpečení je plně v režii Ministerstva zemědělství, firmy si objednají vlastní plochu o velikosti 3 m2.

Přihlášky k účasti ve společné expozici Ministerstva zemědělství na veletrh Gulfood 2023 budou přijímány do 17. října 2022 na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (viz dále v dokumentu, který je přílohou).

Přílohy