Ministerstvo zemědělství ČR ve spolupráci se zemědělským diplomatem ZÚ ČR Abú Dhabí nabízí českým firmám ze sektoru potravinářství podporu účasti na veletrhu Private Label and Licensing Middle Eeast (PLLME) 2022, který se uskuteční 8. – 10. listopadu 2022 v prostorách dubajského výstaviště WTC.

Spojení několika oborů od privátních značek, cukrovinek, výrobní techniky, gurmánských produktů nebo gastro servisu pod organizací veletržní správy Dubai WTC, která mj. pořádá jeden z nejznámějších světových veletrhů Gulfood, je zárukou nejen profesionální organizace, ale také mezinárodní návštěvnosti a příležitosti všem účastníkům.

V rámci projektu ekonomické diplomacie (PROPED) je hrazena celková plocha a postavení stánku včetně standardního vybavení. Zúčastněné firmy tak hradí pouze poplatek za účast, pojištění splatné přímo pořadateli, přepravu zboží a osobní náklady.

  • Pro potvrzení účasti zemědělského diplomata Lukáše Zamrzlu na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 23. září 2022.
  • Pro více informací navštivte stránky pořadatele www.prime-expo.com, nebo kontaktujte zemědělského diplomata ČR v SAE na výše uvedené adrese.