SIAL PARIS PŘEDSTAVUJE CXMP – DIGITÁLNÍ KATALOG 2.0

Nový nezbytný nástroj, který vystavovatelům a návštěvníkům veletrhu umožňuje maximalizovat obchodní příležitosti 365 dní v roce.

Pro ročník 2022 SIAL Paris připravil nový online katalog na marketplace CXMP, který umožňuje vyhledat 7000 vystavovatelů a jejich produkty. Platforma, kterou organizátor, Comexposium Group, vytvořil na podporu svých klientů v průběhu celého roku, se zaměřuje na tři oblasti: jídlo, móda a sport.
SIAL využívá možnosti tohoto nástroje pro katalog výrobků, které budou na výstavě k vidění. Vystavovatelé a návštěvníci veletrhu SIAL Paris se tak mohou spojit s komunitou více než 300 000 kupujících a prodejců.

Digitální výkladní skříň pro větší zviditelnění

Vystavovatelé mohou využívat bezplatný přístup na trh, kde si mohou vytvořit katalog svých produktů a zviditelnit se tak ve veletržní komunitě. Platforma umožňuje kvalitní prezentaci jejich značek a produktů díky volnému zadávání neomezeného počtu referencí a možnosti integrace různých prvků: kompletního popisu, vlastností, fotografií...

Registrovaní návštěvníci si mohou bezplatně prohlédnout seznam vystavovatelů a produktů a lépe si tak připravit svou fyzickou návštěvu výstavy. Budou moci každý den objevovat nové produkty umístěné na internetu a nenechat si tak ujít nic z novinek, které se na veletrhu objeví.

CXMP usnadní výměnu a vytváření vazeb v rámci výstavní komunity. Tento nástroj umožní vystavovatelům a návštěvníkům domlouvat fyzické nebo virtuální schůzky přímo z platformy před veletrhem, během a až dva týdny po něm.

Na veletrhu se také objeví: události, které je třeba vidět, abyste zjistili budoucí trendy

SIAL Talks, bohatý program konferencí. Více než 100 mezinárodních řečníků a 60 konferencí vám nabídne odbornou analýzu nejnovějších zpráv a hlavních trendů v potravinářském průmyslu.

SIAL Innovation, jaké budou talíře zítřka. Již dvacet let uděluje pařížský veletrh SIAL cenu Grand Prix SIAL Innovation za nejvýznamnější novinky, které byly představeny na každém z jeho ročníků.
Finalisté v 15 kategoriích budou vyhlášeni na tiskové konferenci SIAL Innovation, kterou bude možné sledovat na kanálu SIAL Youtube od 16. září. Vítězové budou vyhlášeni
15. října v 16.30 hodin na veletrhu SIAL v Paříži.

SIAL Start Up nabídne nové přístupy k produktům a tvorbu řešení pro budoucnost: očekává se účast 650 začínajících podniků, z toho téměř 100 seskupených ve středisku
Sial Start-Up.

SIAL Future Lab poskytne pohled na podstatu potravinářských trendů od současnost
do roku 2030 (zemědělství, maloobchod a talíře).

SIAL Paris se těší na Vaši návštěvu

Registrace vstupenek

V případě dotazů neváhejte kontaktovat Zastoupení francouzských veletrhů:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.