Dobrý den,

s potěšením Vám oznamujeme, že platforma „Industry Informative Network (IIN)“ https://iin-iccee.eu/submit-a-new-technology-demand/ byla spuštěna!

Jedná se o mezinárodní diskusní fórum pro provozovatele chladicích řetězců z potravinářského a nápojového sektoru (konkrétně ovoce a zelenina, maso, mražené potraviny), výstupního nástroje evropského projektu z programu HE, ICCEE – „Improving Cold Chain Enery Efficiency“ https://iccee.eu/.

Platforma IIN byla strukturována tak, aby usnadnila dialog mezi mezinárodními provozovateli chladicího řetězce v zemědělsko-potravinářském sektoru, přispěla k zlepšení povědomí o energetické účinnosti a překlenula propast mezi poptávkou a nabídkou.

Chcete se zapojit do interaktivního „Katalogu inovací“? Máte dvě možnosti:

(1) navrhnout řešení energetické účinnosti pro chladící řetězec v záložce „SUBMIT A NEW PROPOSAL“ Submit a new Technology Demand – Industry Informative Network (iin-iccee.eu),

(2) zakliknutím v sekci „SUBMIT A NEW TECHNOLOGY DEMAND“ získáte tipy, jak zvýšit energetickou účinnost ve vašich činnostech přijetím osvědčených postupů již ověřených Vašimi evropskými kolegy z průmyslu.

Vaše účast v katalogu inovací usnadní konstruktivní výměnu osvědčených postupů mezi odborníky v tomto odvětví a také komunikaci mezi hráči na trhu, jako jsou zákazníci a dodavatelé. Přidejte se tedy k naší interaktivní komunitě!

Pro více podrobností prosím kontaktujte našeho kolegu z italské národní potravinářské federace FEDERALIMENTARE, dr. Maurizia Notarfornso (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

 

Prezentace

Dispoziční analýza