atum: 12.7.2022  – 15.7.2022 
Místo konání: Malajsie
Kategorie: Ostatní

Velvyslanectví České republiky v Kuala Lumpur a Ministerstvo zemědělství zve české firmy z oblasti zemědělství k účasti na podnikatelské misi do Malajsie, která je v rámci projektu PROPED plánovaná v termínu od 12.  15. července 2022.

Cílem projektu spolufinancovaného Ministerstvem zemědělství je představení českých dodavatelů zemědělské techniky, smart farming řešení, zařízení pro zefektivnění pěstování a sklizeň komerčních plodin, krmiv, potravinářských technologií včetně zařízení pivovarů a destilačních přístrojů, zpracovatelské a balící linky pro finalizaci produktů, přístrojů na úpravu vody a zavlažování, solární řešení off-grid. Dále se mise také zaměří na sektory vodohospodářství, těžební či zdravotnický (likvidace nemocničního odpadu).

Velvyslanectví ve spolupráci s honorárním konzulem v Kota Kinabalu panem Vincetem Tanem a Sabah Economic Development and Industry Authority (SEDIA) zajistí kulatý v Kota Kinabalu (stát Sabah). Součástí projektu bude také návštěva státní firmy POIC Sabah, plantáže a zpracování palmy olejné či jiné klíčové projekty zaměřené na smart farming. Velvyslanectví plánuje uskutečnit v rámci tohoto projektu obdobný stůl i v hlavním městě Kuala Lumpur.

Podnikatelská mise by měla českým firmám umožnit navázat prostřednictvím kulatých stolů a schůzek B2B obchodní kontakty v Malajsii a seznámit se s místním podnikatelským prostředím a se situací na trhu potravinářských strojů, zařízení a technologií. Přínosem projektu by tak mělo být i povzbuzení českých firem, aby se s podporou velvyslanectví na malajsijský trh do budoucna zaměřily a hledaly v Malajsii zajímavé obchodní příležitosti.

V případě zájmu o účast či více informací kontaktujte obchodního radu Velvyslanectví ČR v Kuala Lumpur, pí. Renatu Brandstätterovou na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo p. Jana Holuba na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., mobil 777 472 337.

Zdroj: MZe ČR