Mezinárodní potravinářský veletrh Expo ANTAD & Alimentaria se za svou bezmála 40 letou historii etabloval do pozice předního oborového veletrhu na americkém kontinentu. CzechTrade zde reprezentoval řadu českých firem.

ExpoAntad & Alimentaria 2022 je jedním z největších potravinářských veletrhů. Díky návštěvníkům z řad retailu, hotelů, restaurací, barů a lokálních distributorů se pro mnoho zahraničních firem proměnil ve vstupní bránu nejen do Mexika, ale i do dalších latinskoamerických zemí. 

Veletrhu se účastnili nejdůležitější hráči na mexickém trhu, například řetězce jako Chedraui, La Comer, Liverpool, Soriana, H-E-B, La Europea, Farmacias Benavides. Své produkty prezentovalo více než 500 firem. V mezinárodní části bylo zastoupeno více než 70 firem z 23 zemí včetně českých firem. 

Zahraniční kancelář CzechTrade Mexiko prezentovala významné české společnosti, jako jsou JEMČA, Dr. Müller Pharma, Orkla Foods Česko a Slovensko a Emco. Na českém stánku byly přítomné také společnosti BOHEMIA SEKT, SIMANDL a SEMIX PLUSO. 

Zpracoval tým pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade Mexiko 

Zdroj: Revistainforetail.com

 

Zdroj: https://www.czechtrade.cz/sluzby/informacni-servis/aktuality/cesti-vystavovatele-spolu-s-czechtrade-zazarili-v-mexiku-na-potravinarskem-veletrhu-expoantad-_-alimentaria-2022