SOUTĚŽ | Přemýšlíte nad tím, jak odprezentujete diplomku?  Nanečisto si můžete představení práce vyzkoušet v rámci soutěže Studenti pro kvalitu potravin, kterou pořádá Potravinářská komora České republiky spolu s českými univerzitami. Soutěž je otevřená pro studenty bakalářských i magisterských programů.
 Nanečisto si můžete představení práce vyzkoušet v rámci soutěže Studenti pro kvalitu potravin, kterou pořádá Potravinářská komora České republiky spolu s českými univerzitami. Soutěž je otevřená pro studenty bakalářských i magisterských programů.
 Nanečisto si můžete představení práce vyzkoušet v rámci soutěže Studenti pro kvalitu potravin, kterou pořádá Potravinářská komora České republiky spolu s českými univerzitami. Soutěž je otevřená pro studenty bakalářských i magisterských programů.
 Nanečisto si můžete představení práce vyzkoušet v rámci soutěže Studenti pro kvalitu potravin, kterou pořádá Potravinářská komora České republiky spolu s českými univerzitami. Soutěž je otevřená pro studenty bakalářských i magisterských programů. Termín pro přihlášení: do 22. 4. 2022 na
 Termín pro přihlášení: do 22. 4. 2022 na  email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.(poslat název práce, abstrakt, jméno školitele)
 Prezentace před komisí: 29. 4. 2022, učebna M1.03 v 10:00
 Prezentace před komisí: 29. 4. 2022, učebna M1.03 v 10:00Na vítěze čeká odměna ve formě mimořádného stipendia.  Až 3 nejlepší práce postupují do národního kola, které se uskuteční 17. 6. 2022 v Praze. Více informací: FoodTech MENDELU.
 Až 3 nejlepší práce postupují do národního kola, které se uskuteční 17. 6. 2022 v Praze. Více informací: FoodTech MENDELU.
 Až 3 nejlepší práce postupují do národního kola, které se uskuteční 17. 6. 2022 v Praze. Více informací: FoodTech MENDELU.
 Až 3 nejlepší práce postupují do národního kola, které se uskuteční 17. 6. 2022 v Praze. Více informací: FoodTech MENDELU.Zdroj: Agronomická fakulta Mendelu


