Agentura CzechTrade, Ministerstvo zemědělství a Ministerstvo zahraničních věcí společně připravují pro české vinaře B2B jednání a prezentaci vín na britském trhu. Akce ponese název Czech Wine Day.

Czech Wine Day se bude konat v reprezantativních prostorách velvyslanectví ČR v Londýně už na konci dubna. Proběhnou prezentace výrobců vín z ČR pro potenciální britské obchodní partnery, především pak zástupce britských nákupčích, importérů a distributorů vín a další.

Akce bude rozdělena na dvě části. První je určená pro významné nákupčí a distributory vín ve Spojeném království (orientačně od 15:00 do 17:30 hodin) a druhá pro menší nákupčí a zástupce sektoru HORECA (orientačně od 17:30 do 20:00 hod.).

Neváhejte se přihlásit. Na britském trhu nejsou vína z ČR zatím příliš etablovaná, na rozdíl od rakouských vín či českého piva, přitom vyspělý britský nápojový trh, na kterém v posledních letech roste spotřeba vína na úkor piva, skýtá řadu obchodních příležitostí.

Bližší informace a přihlášku nalezente v Kalendáři akcí na portálu BusinessInfo.cz nebo na e-mailech Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Zpracoval kolektiv zahraniční kancleáře CzechTrade Spojené království

Autor: CzechTrade

Zdroj: https://www.czechtrade.cz/sluzby/informacni-servis/aktuality/czechtrade_-mze-a-mzv-pripravuji-pro-vinare-prezentaci-ve-spojenem-kralovstvi