Výbor pro kvalitu potravin a Platforma pro alternativní potraviny a nápoje při České technologické platformě pro potraviny si vás dovolují pozvat na výroční konferenci na téma Brání ochrana názvů potravin živočišného původu inovacím?
Kdy: 3. prosince 2025 (9:00 až 14:00 hod.)
Kde: Národní zemědělské muzeum, velký sál
Moderuje: Jan Pivoňka - předseda Výboru pro kvalitu potravin, ředitel pro Společnou zemědělskou politiku a strukturální fondy Potravinářské komory ČR
V každém bloku budou 4 prezentace (10 minut) a panelová diskuse (40 minut).
Program:
9.30 – 11.00 hodin
I. blok - Inovace pod tlakem tradice
(Marta Nováková - Rohlík.cz, Petr Beneš - MZe, Rostislav Brzobohatý - Mewery, Roman Kříž - Bene Meat)
11.00 – 12.00 hodin
Slavnostní předávání certifikátů - Cena Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní výrobek roku 2025
12.00 – 13.30 hodin
II. BLOK - Není burger jako burger - Vědí zákazníci, co kupují?
(Lukáš Zlatohlávek - 1. LF UK, Václava Kunová - Nutradit, Šárka Horáčková - VŠCHT, Hana Střítecká - LF UK v Hradci Králové)
Registrace a bližší informace: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


