Zveme vás na bezplatný online workshop v rámci evropského projektu LIKE-A-PRO, do něhož je zapojena i Potravinářská komora ČR.
Kdy: 27. listopadu 2025 od 16:00 do 17:30 hod.
Objevujte, vařte a přemýšlejte o proteinech jinak!
Šéfkuchaři z Basque Culinary Center se s vámi podělí o klíčové poznatky z projektu LIKE-A-PRO, který zkoumá nové zdroje a produkty bílkovin. Nejde jen o luštěniny a houby, ale i nové suroviny, které přesahují rámec běžných „rostlinných alternativ“.
Co vás čeká?
- Prezentace inovativních produktů s vysokým obsahem bílkovin a příprava vybraných pokrmů přímo z těchto surovin.
- Diskuse o technikách přípravy se zaměřením na chutě a textury nových surovin.
- Návod, jak tyto poznatky efektivně využít v restauracích a gastronomických službách.
- Společná reflexe role kuchařů jako lídra v přechodu k udržitelnějším zdrojům bílkovin.
Registrace pomocí QR kódu na pozvánce.


