- Připravujeme náměty k novelizaci vyhlášky č. 58/2018 Sb., o doplňcích stravy a složení potravin
- ČTPP měla aktivní účast na semináři dne 29. 11. 2022 v rámci projektu STRATEGIE AV21 – POTRAVINY PRO BUDOUCNOST „Celiakie, potravinové alergie a bezlepková dieta – aktuality, výzkum, perspektivy“ – prezentace soutěže „Cena PK ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“, konkrétně byly prezentovány inovované a reformulované bezlepkové potraviny přihlášené a oceněné v rámci soutěže „Cena PK ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“,
-
Dne 30. 11. 2022 se konal Workshop projektu Národní agentury pro zemědělský výzkum „Nové trvale udržitelné způsoby zpracování a využití tuzemských olejnin“ (spoluřešitel projektu Centrum zemědělsko – potravinářského výzkumu a inovací, s.r.o.)
- Účastnili jsme se konference Výroba potravin 2023 dne 1. 12. 2022
- Dne 1. 12. 2022 se uskutečnilo slavnostní setkání s účastníky 9. ročníku soutěže „Cena Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“
- Dne 1. 12. 2022 jsme se zúčastnili Komoditní rady pro mák na AK ČR
-
Došlo k vypořádání připomínek k novele vyhlášky o stavu nouze v plynárenství. Připomínka PK ČR byla MPO akceptována - do skupiny D byla zařazena odběrná místa všech výrobců potravin.